Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ewa Westlings fina hyllning till svärdottern Victoria i helgen – alla minnen kommer tillbaka!

19 jun, 2023, 13:30 

Prins Daniels mamma visade sin uppskattning med en fin gest.

Annons

I helgen vankades det bröllop för hela familjen Westling, när prins Daniels kusin Sara sa "ja" till sin Jesper i Borgs kyrka utanför Norrköping. 80 gäster var på plats, och så även Svensk Dam som enda tidning.

Givetvis var Olle och Ewa Westling på plats, Daniels föräldrar. Och genom en enkel detalj kunde Ewa väcka en hel del minnen till liv hos kronprinsessan.

WOW! Här dyker Ewa och Olle Westling upp – efter alla årBrand logo
WOW! Här dyker Ewa och Olle Westling upp – efter alla år

Första nya bilderna på prins Daniels föräldrar

Ewa och Olle trivs bäst i bakgrunden. Det trots att deras son är prins, och gift med kvinnan som en dag ska bli Sveriges drottning. Ja, faktum är att deras liv inte förändrats särskilt mycket, trots att de numer också har ett barnbarn som i framtiden kommer sitta på tronen.

Annons

De håller fortsatt låg profil i sitt röda kedjehus på Smältvägen i Ockelbo, och där är det ingen som kollar två gånger på dem. Visst händer det att de dyker upp framför kamerablixtarna, men då ska det vara något alldeles särskilt som lockar.

Barnbarnens dop, eller jubileums-födelsedagar lockar det anonyma paret till Stockholm och offentligheten. Nu hade det gått hela fem år sedan vi såg dem sist, innan de dök upp med breda leenden och ett sprudlande humör på Sara Westlings bröllop.

Ewa Westling och Olle Westling på bröllop
Äntligen fick vi se de igen!
Annons

Ewa Westlings hyllning till kronprinsessan Victoria

Den skarpsynte kunde också notera en diskret hyllning i Ewa Westlings stilrena klädsel. Den där puderrosa klänningen med tillhörande jacka har vi ju nämligen sett förut, hela två gånger.

En gång på prins Oscars dop, och en gång på kronprinsessan Victorias 40 års dag. Visst måste det varit härligt för Victoria att få vandra tillbaka lite i tiden och minnas tillbaka på den där underbara julidagen 2017 som ju firas lite extra. Det firades först i Stockholm, sedan var hon tillbaka på Öland.

Annons

– Det är en siffra, och ja det är ju lite mitt i livet. Jag tycker det har gått väldigt fort så jag ser det som en möjlighet att stanna upp och reflektera lite. Jag kan inte riktigt identifiera mig med att jag är 40, sa Victoria då till SVT.

Ewa och Olle Westling
Ewa och Olle på Victorias 40 års dag. Victoria älskar ju som bekant att återvända plagg, så hon måste vara riktigt stolt.

Foto: TT

Annons