Ewa Westlings plan med Victoria och Daniel

ewa och olle westling victoria daniel
Kronprinsessan Victoria har mycket att se fram emot det här året. Framtidsplanerna är många och en innefattar svärföräldrarna, Ewa och Olle Westling.
Annons

2020 år ett stort och viktigt år för Victoria och Daniel. För några månader sedan skickade hovet ut ett pressmeddelandet som berättade att Carl Philips och Madeleines barn inte längre ska kallas Kungliga Högheter. I förlängningen betyder beslutet att positionerna i kungafamiljen flyttas om och att det blir ett ännu större fokus på Victoria och Daniel.

Annons

Efter nyår uppdaterade hovet sin kalender och redan nu ser man att en förändring har skett. Kronprinsessparet har alltid tagit ett stort ansvar över den kungliga representationen men de kommande månaderna trappar de upp arbetstakten ännu mer. Carl Philip och Sofia har inte särskilt många åtaganden inplanerade.

Annons

Stor dag för Victoria och Daniel

Men om man bortser från det kungliga arbetet så är ju år 2020 även ett speciellt år för kärleksparet Victoria och Daniel. Den 19 juni firar de tio år som gifta. Och bröllopsdagen kommer förstås att uppmärksammas – både i nyhetsmedia och med privata fester och sammankomster. Det är är vid sådana här tillfällen som Daniels föräldrar, Ewa och Olle Westling, kommer till Stockholm. Paret Westling är ofta inbjudna till slottet och när det handlar om en familjefest som firar kronprinsessparets kärlek är det självskrivna gäster. Ewa och Olle var med när Victoria fyllde 40 år och de var även inbjudna till kungens 70-årsfirande och i juni får vi alltså se dem igen.

Kungaparet olle ewa westling
Kungaparet har en bra relation till Daniels föräldrar, Ewa och Olle. Och snart får de träffas igen.
Annons

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Ewa Westlings plan med Victoria och Daniel”

  1. Monarkist skriver: 15 januari, 2020

    Två föräldrapar som än mer har förenats i kärleken till sina barnbarn.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar