Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ewa Westlings skickade bilder till Silvia – från Daniels förflutna i Ockelbo

01 sep, 2022, 10:30 
AvIbraheem Alsalman
Ewas fina bilder till drottning Silvia!

Vilka härliga bilder!

Annons
EXKLUSIVT! Prins Daniel om att hela kungafamiljen samlas på SollidenBrand logo
EXKLUSIVT! Prins Daniel om att hela kungafamiljen samlas på Solliden

Genom åren har drottningen synts flitigt med prins Daniels föräldrar. Faktum är att Ewa Westling har känt Silvia i mer än 20 år. Drottningen och Ewa stöttade Victoria och Daniel när pressen från allmänheten var som störst och när deras förhållande ännu var hemligt. Sedan dess har svärmödrarna ett alldeles speciellt band. Kungaparet har hälsat på Daniels föräldrar i Ockelbo och under somrarna brukar Ewa och Olle besöka Victoria och Daniel på Öland. Olle är även han en nära vän med kungen och de två brukar åka på jakt i de svenska skogarna tillsammans.

Relationen mellan familjerna verkar onekligen vara jättestark, vilket också märks i de bilderna som Ewa skickat till drottning Silvia.

I en av de bilderna som Svensk Damtidning fått ta del av så syns en ung prins Daniel i grundskolan i Raboskolan och Perslundaskolan i Ockelbo. I bildbeskrivningen står det bland annat att prinsen konfirmerades i Ockelbo kyrka 1988.

Annons

Ewas skickade bilder till drottning Silvia på prins Daniel

Det är sedan tidigare känt att prinsen studerade på Hammargymnasiet i Sandviken och tog studenten 1991. Daniel arbetade under sommarmånaderna inom äldreomsorgen i Ockelbo. 1994 flyttade Prins Daniel till Stockholm för att studera på Lillsveds idrottsfolkhögskola. Där gick han fritidsledarlinjen med idrottsinriktning 1994–1996. Se bilden nedan!

Prins Daniel under en tävling. Foto: Familjen Westling/Privat.

Prins Daniel har ett stort och brinnande intresse för träning och hälsa. Parallellt med utbildningen arbetade han på ett träningsföretag och efter utbildningen valde han att helhjärtat satsa på träning och hälsa. Senare utbildade han sig till personlig tränare och instruktör och det var via den vägen han och kronprinsessan Victoria lärde känna varandra. Året var då 2001. Nästa steg var att tillsammans med en kollega börja driva sin egen träningsanläggning, Master Training. 2006 startade prinsen sitt eget företag Balance.

Daniel Westling döptes 19 januari 1974. Foto: Familjen Westling/Privat
Annons