Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ewas viktiga samtal till barnbarnet Estelle

23 feb, 2024, 17:00 
I dag är ingen vanlig dag för prinsessan Estelle – och det är farmor Ewa Westling medveten om!
Annons
Estelles drottningskola: Därför stoppas hon av Victoria och DanielBrand logo
Estelles drottningskola: Därför stoppas hon av Victoria och Daniel

För många är februari en transportsträcka, med få glädjeämnen att roas av. Så när prinsessan Estelle fyller år den 23 februari är det alltid välkommet och skänker ljus till det mörker som många i Sverige upplever.

I dag är det på dagen 12 år sedan Estelle välkomnades till världen och förgyllde den kungliga världen, vilket så klart kommer att firas med tårta, ballonger, paket och sång i form av ”Ja må hon leva”.

Räkna också med att den svenska kungafamiljen, förutom prinsessan Madeleine och Florida-kusinerna, sluter upp och bidrar till ett traditionsenligt firande för Estelle på Haga med morfar kungen och mormor Silvia.

Annons
Prinsessan Estelle
Prinsessan Estelle fyller 12 år och firas stort av hela familjen!Jonas Ekströmer/TT

Ewas samtal till Estelle

Estelle är högt älskad på annat håll. Några mil bort, i Ockelbo, råder glad stämning i ett falurött kedjehus på Smältstigen där prins Daniels föräldrar, Olle och Ewa Westling, lever sitt härligt stillsamma liv.

De vaknade garanterat med ett leende på läpparna och såg till att ringa sitt älskade barnbarn och gratta på den stora dagen.

Det är ju som sagt inte varje dag man får uppleva sitt barnbarns 12-årsdag.

Estelles sms till Silvia

Estelle håller mer än gärna kontakt med sina morföräldrar och älskar att både ringa och sms:a med dem. Det avslöjade drottning Silvia i en intervju med tyska Bild förra året.

– Hon har nu en egen mobiltelefon och ibland skickar hon små meddelanden till mig på olika språk, vilket alltid är väldigt trevligt. Hon skriver också ganska bra på engelska, sa Silvia och berättade att hon ofta får hjälp av barnbarnet när det kommer till den moderna tekniken:

– Hon är väldigt skicklig på det och hjälper alltid sin mormor.

Foto: TT/Instagram

Annons