Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Ex-prinsen lämnar direkt – beslutet med flickvännen efter sex år ihop

23 aug, 2023, 11:30 

Greve Nikolai och Benedikte Thoustrups nya beslut.

Annons

Plugget förde paret samman. När greve Nikolai och Benedikte Thoustrup studerade på den anrika privatskolan Herlufsholm i Danmark uppstod gnistor så starka att de inte kunde hålla sig ifrån varandra.

Det här är modellprinsen – Nikolai av DanmarkBrand logo
Det här är modellprinsen – Nikolai av Danmark

Trots att båda bara är 23 år gamla, har de redan hunnit med att vara tillsammans i sex år och tagit gemensamma kliv in i vuxenvärlden och gjort något så seriöst som flyttat ihop.

De har även sett till att stötta varandra i yrkeslivet. Benedikte, som bland annat driver hårbandsföretaget Béné Soi, har använt sig av Nikolais modellkunskaper och låtit honom fronta en hårbands-kollektion.

Annons
Greve Nikolai
Greve Nikolai.

Nikolai och Benedikte har lämnat Danmark

Nyligen tog paret ett nytt stort beslut i relationen. De bestämde sig för att packa sina väskor, lämna Danmark och flyga en lång sträcka för att bosätta sig i det betydligt varmare Australien.

Av bilder att döma så ser de ut att njuta av det nya livet i Sydney och för någon vecka sedan sågs de ute i det australiska nöjeslivet, njutandes med varsin öl i handen.

– Jag valde Australien för att det är ett främmande land för en dansk som jag. Jag har aldrig varit så långt borta förut, och jag tror att det kommer att ta mer än två veckors semester för att se den delen av världen, sa nyligen Nikolai till danska Se och Hör.

Annons
Greve Nikolai och Benedikte Thoustrup
Greve Nikolai och Benedikte Thoustrup provar utelivet i Sydney.

Nya livet i Australien

Nu står det dessutom klart att paret har valt att bosätta sig i stadsdelen Darlinghurst i Sydney, samtidigt som de ska studera en termin på University of Technology.

Flyttbeslutet har även bekräftats av grevinnan Alexandras pressrådgivare, Helle Von Wildenraht Løvgreen, för Billed-Bladet.

Nikolai har också lagt upp en bild på sin Instagram där han strosar runt i sitt nya bostadsområde. Med en kaffe i handen och bärandes ett par solglasögon, ser greven ut att trivas kanon med sitt nya liv.

Foto: TT/Instagram

Annons