Exklusiv bild! Eva O'Neills mys med Madeleine i Borgholm

prinsessan madeleine eva oneill

Madeleine och Chris njuter av en svenska sommaren tillsammans med Eva O'Neill. Nu kan vi dessutom berätta att en av Chris systrar också semestrar på Solliden.

En trevlig middag på en av Borgholms trendigaste restauranger. Tidigare i dag kunde Svensk Damtidning avslöja att Chris mamma, Eva O’Neill, befinner sig på Solliden tillsammans med Madeleine och Chris. Och nu kan vi även berätta att Chris storasyster, Natascha Loeb, också njuter av den öländska sommaren tillsammans med familjen.

Chris syster befinner sig också på Öland

Solliden har mycket härligt att erbjuda så här års men familjen O’Neill tycker som bekant om att röra sig ute bland folk och de ville förstås uppleva Borgholm under semestern. Sagt och gjort. Madeleine och Chris tog med Eva  och Natascha till innestället Lundgrens Garage, som har en plats i White Guide. Krogen ägs av Henrik Insulander som är känd från tv. År 2013 knep han tredje platsen i TV4-programmet “Grillmästarna”.

Madeleine körde hovstallets bil

Sällskapet anlände till restaurangen omkring kl. 20.00 i en av hovstallets bilar, en Volvo XC90, som prinsessan Madeleine körde. Restaurangen är extremt populär och var för kvällen fullbokad men trots det var det få som lade märke till prinsessparet och societetskvinnorna.

lundgrens garage

Restaurangen Lundgrens Garage har en plats i White Guide och är Borgholms hetaste restaurang.

Läcker meny serverades

Chris unnade sig en drink, både före och till middagen, och mamma Eva valde att skölja ner maten med en öl. Den läckra menyn innehöll bland annat jalapeño poppers, guacamole, short ribbs och varmrökt lax.

En trevlig kväll med god mat och familjegemenskap. Och nu när Eva och Natascha både har fått uppleva Sollidens lugna charm och Borgholms trendiga krogliv kan de nog inte annat än att älska Öland.