Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Exklusiva bilden: Madeleines härliga dag i Florida – här lunchar hon med tjejgänget

14 feb, 2024, 19:00 
Se nya bilderna på prinsessan Madeleine!
Annons

Prinsessan Madeleine njuter av strålande sol mitt i Februari – hemma på den amerikanska solkusten!

Svensk Damtidning kan visa en exklusiv bild på prinsessan som avnjöt en härlig lunch med tjejgänget, på en av stans mest populära mexikanska restauranger.

Victorias privata Melloavslöjande • Prins Harrys hårda diss under blixtbesöket • Drottning Camilla bryter tystnaden – 3 kungliga snackisar från vecka 6!Brand logo
Victorias privata Melloavslöjande • Prins Harrys hårda diss under blixtbesöket • Drottning Camilla bryter tystnaden – 3 kungliga snackisar från vecka 6!

Prinsessan Madeleine på tjejlunch i Florida – se exklusiva bilderna

Samtidigt som snön öser ner över Sverige, njöt Madeleine av 25 grader och strålande sol, när hon hoppade ur bilen för att möta upp väninnorna.

Annons

Hon var moderiktig som vanlig i en bohemisk blus, och med solglasögonen i högsta hugg när hon promenerade längs trendiga The Grove.

Prinsessan Madeleine fotad i Miami, påväg ut ur en bil med solglasögon i munnen
Presenten klar – och Madeleine redo för tjejsnack!CGMIA

Med sig i handen bar Madeleine en presentpåse till tjejkompisarna, som hon mötte upp för en lunch på den lyxiga och nyöppnade restaurangen KoKo By BAKAN.

Där serveras tjusiga drinkar och autentisk mexikansk mat, och den ligger belägen ett stenkast från stranden. Dessutom har stället topprecensioner, så Madeleine och tjejerna hade säkerligen en härlig lunch i solen på deras uteservering.

Annons

"RIKTIGT FANTASTISKT! Vilken njutning! Allt från den mycket kunniga servitören till den HELT otroliga maten - seriöst!" Skriver till exempel en person som besökte restaurangen i slutet av november.

Restaurangen ligger också bara något kvarter från den oerhört lyxiga marinan Dinner Key vid Miamis City Hall, och i området finns populära shoppingstråket CocoWalk och en hel del kändistäta restauranger.

Här lunchade Madeleine med tjejvännerna.Foto: Google Maps
Annons

Prinsessan Madeleines lojala tjejgäng – i Sverige och USA

Madeleine har ett lojalt tjejgäng hemma i Sverige, och har under sina år i Florida skaffat sig ett kontaktnät även tvärs över Atlanten.

Miami-väninnorna träffar hon gärna över en lunch i solen eller en power walk med hundarna.

– Nu känner jag att jag har bra vänner, och framförallt bra mammor från skolan som jag har lärt känna, sa hon i tidningen Mamas stora intervju häromåret.

– I USA är det en otrolig föräldranärvaro i skolan, så det var väldigt enkelt att komma in i hela den sammanhållningen, och få nya vänner där.

2022 fångades prinsessan Madeleine på en minst sagt stjärnspäckad bild från designern Annelie Hofströms möhippa. Där fick vi oss en inblick i hennes "nya" tjejgäng, som kunde skryta med imponerande namn: Boris Beckers exfru Barbara Becker, Dolph Lundgrens dotter Ida Lundgren. Tiger Woods exfru Elin Nordegren – och Victoria Silvstedt!

Annons
Prinsessan Madeleine på möhippa i Miami
Ser du Madeleine i sin gula kjol?Foto: Instagram

Trots avståndet har Madeleine fortfarande kontakt med sin innersta krets, där vännerna Katarina von Horn, Lovisa de Geer och Louise Thott ingår. De har känt varandra sedan de var små, och är oerhört lojala. Dessutom är de gudmödrar åt varandras barn – ett tecken på deras starka band.

Prinsessan Madeleine och Louise Thott tar studenten
Madeleine och Louise "Lussan" Thott har hängt ihop i alla år.Charles Hammarsten/TT
Annons
Katarina von Horn, Louise Thott Gottlieb och kronprinsessan Victoria
Madeleine styrde ihop en välgörenhetskväll för Childhood på Gröna Lund med vännerna i somras men tvingades hon stanna kvar i USA då dottern Leonore hade brutit armen. Men då ryckte Victoria in – som såklart också står tjejerna nära. Här med Katarina von Horn och Louise Thott.Robert Eklund/TT

Foto: TT

Annons