Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Exklusiva nya bilder! Se så stor prinsessan Adrienne har blivit

29 sep, 2018, 09:00 
AvErika Svernström
Prinsessan Adrienne må vara minst av alla våra kungliga barnbarn. Men numera är hon minsann stor nog att hänga med på shoppingrunda i mamma Madeleines famn. Fyller man snart sju månader så är man faktiskt inte bebis längre utan kan hänga med på både det ena och det andra. Bara man får sitta nära, i mammas trygga famn.
Annons

Även om hon är kungahusets yngsta medlem så har prinsessan Adrienne hunnit bli stora damen. Något vi kan se tydligt på dessa nya exklusiva bilder. Den 9 oktober fyller hon hela sju månader så nu hänger hon minsann med mamma Madeleine på shoppingrundor i famnen som om ingenting har hänt.

I rosavit dress utan strumpor och skor bekantar hon och mamma Madeleine sig med omgivningarna runt deras hem i Florida. Och hur gör man det bättre än till fots? Förvisso hänger nannyn med där bakom med vagnen, men det är ju i trygga famnen man har den bästa utsikten.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

In och in i affärer, åka rulltrappa eller stå i kö – inga problem för lilla Adrienne. Och tänk så spännande att få se allt som händer runt omkring sig istället för att ligga och titta upp i himlen från vagnen. Blir man trött så kan man nicka till skönt mot mammas axel.

Adrienne växer snabbt!

Och visst är hon helt bedårande, lilla prinsessan Adrienne? Här på dopbilderna var hon tre månader och söt som socker redan då. Nu har hon hunnit bli mer än dubbelt så gammal.

Annons
Lilla Adrienne tog det högtidliga tillfället med ro och spanade ut över massorna från mammas trygga famn.
Lilla Adrienne tog det högtidliga tillfället med ro och spanade ut över massorna från mammas trygga famn.
Annons

Här är en familjebild från i somras på Solliden, då hon fortfarande var liten bebis. Det är dessutom senaste gången vi såg prinsessan Adrienne, så det är kul att nu få se henne igen.

När hon var nyfödd såg hon ut så här, minns ni?

Annons

Men då det händer otroligt mycket på raketsnabb tid när det kommer till små bebisar så har Adrienne bara sedan i somras fått ett mycket mera eget utseende. Och det skiljer sig lite från syskonens. Hon är mörkare i håret och inte riktigt lika lik Chris som Leonore och Nicolas är, även om hon är minst lika näpen. Hon är helt sin egen och alldeles fantastisk – precis som alla barn.

Annons

Foto: IBL, Kungahuset.se

Annons