Exklusivt! Kungens kärleksfulla gest till drottning Silvia – se bilderna här

Exklusivt! Kungens kärleksfulla gest till drottning Silvia – se bilderna här

SUVAD MRKONJIC

Kungen och drottningen njöt av härlig musik på Solliden, se så fina bilder!

Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 27?
Slå på ljud

Det är full sommar och semester på gång runt om i Sverige och på Solliden har kungen och drottningen öppnat dörrarna för en massa musik och fest.

Under 18 kvällar sommaren igenom kommer det nämligen hållas konserter på ägorna och den första kvällen har redan gått av stapeln. Då var det Peter Jöback som äntrade scenen och underhöll den något i antal begränsade publikmassan.

Den största överraskningen för artisten var att självaste kungaparet var på plats!

– Det är underbart att de öppnar upp detta. Det är somrigt och vackert och man kommer nära publiken, sa Peter Jöback till Expressen efter konserten.

Arrangören Peter Krall är tacksam över att kungaparet bjudit in till musik och fest, och det var upplevelse att de också var på plats på premiärkvällen.

Svensk Damtidning har fått exklusiva bilder på kungaparet som tillsammans sitter och njuter av den fina kvällen och varandras sällskap. Se så fina de är tillsammans!

Peter Jöback spelade på Sollidens scen. Kung Carl Gustaf och drottning Silvia närvarade. Som de njöt av varandras sällskap!

SUVAD MRKONJIC

...och den härliga musiken!

SUVAD MRKONJIC

Det var kungen själv som valde bakgrund till bilderna. ”Kungen ville ha en lugn bakgrund på bilderna med honom och drottningen så han valde den med sommargrönska” rapporterar fotografen.

SUVAD MRKONJIC