Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Exklusivt till Svensk Dam! Här avslöjar Daniel planen – inför Victorias stora dag

13 jul, 2023, 07:19 

Prins Daniel har stora planer med kronprinsessan Victoria inför stora kalaset.

Annons

Det är dagen innan kronprinsessan Victorias födelsedag. Öland stålsätter sig inför den stora festen och prins Daniel har, som så många gånger förr, varit uppe med tuppen för att spela lite golf.

Prins Daniel om semestern med Victoria och barnenBrand logo
Prins Daniel om semestern med Victoria och barnen

I årets Victoriagolfen fick han bland annat sällskap av superproffset Jesper Parnevik. Iklädd en golfkeps stod Daniel med golfklubban i handen, redo att pröva sina bevingade slag.

Omsorgsfullt vägde han klubban i handen, innan han svingade till med rejäl kraft och skjutsade iväg bollen i en hiskelig fart över gräsplanen – ett tecken på att sportkillen från Ockelbo var nöjd med att vara tillbaka på golfbanan.

Annons
Prins Daniel
Här står han, prins Daniel, och svingar golfklubban som om det inte fanns någon morgondag.

Daniels lycka med Victoria på Öland

Samtidigt är Daniel golf bara ett startskott på den stora fest som väntar. I morgon, fredagen den 14 juli, fyller hans älskade hustru Victoria 46 år och det kommer bjudas på stora festligheter.

Fram tills dess njuter kronprinsessfamiljen av sin semester och alla aktiviteter som pågår inför det stora firandet.

– Det är alltid otroligt härligt att vara här nere på Öland och Victorias familj är samlad. Så jag ser fram mot trevligt umgänge och härliga dagar. Jag gillar verkligen Öland också så det är kul, säger prins Daniel till Svensk Damtidning.

Prins Daniel njuter av semestern på Öland
Prins Daniel njuter av semestern på Öland.

Här avslöjar Daniel planen

I kväll spelar dessutom pop-giganten Niklas Strömstedt på Solliden. Då är det inte helt otänkbart att vi får se Victoria och Daniel i publiken, något prinsen bekräftar när han svarar ”ja” på frågan ”vi kanske ses ikväll?”.

Annons

Samtidigt är det tidiga morgnar som gäller för Daniel. Innan Victoria firar sin födelsedag med hela svenska folket, brukar han vara uppe tidigt och överraska henne privat på den stora dagen.

– Därför värnar prinsen extra mycket om födelsedagsmorgonen som alltid ser likadan ut. Då uppvaktar Daniel, Estelle och Oscar sin älskade hustru och mamma med jordgubbstårta och sång! En tradition som Daniel håller fast vid, stenhårt. Inte ens kungaparet får vara med utan det ska bara vara de fyra, säger Svensk Damtidnings mångåriga reporter Ellen Myrgård Lindén.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel
Prins Daniel har stora planer inför kronprinsessan Victorias födelsedag.

Foto: Svensk Damtidning/TT

Annons