Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Exkung Konstantin har opererats för hjärtfel

01 jun, 2009, 15:28 
Agneta Nisbeth
Konstantin
Exkung Konstantin verkar nu vara på bättringsvägen. Hans maka Anne-Marie av Grekland tackar nu alla som skickat krya på dig hälsningar inför makens bypassoperation i veckan.
Annons

Det var förra veckan som exkung Konstantin av Grekland åkte in på sjukhus i England för att undergå en bypassoperation. Enligt ett pressmeddelande led den 68-årige prinsen av ett hjärtfel som endast kunde botas med en operation. Läkarna tvingades bland annat till att byta ut en hjärtklaff, skriver nättidningen Mail online.

Prins Williams gudfader

Den forne kungen, som också är den brittiske prins Williams gudfader, bestämde sig för att låta sig opereras på ett sjukhus i hemlandet England. Hans hustru Anne-Marie lämnade nyligen följande uttalande:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Jag och min familj vill passa på att tacka alla som uttryckt sitt stöd och skickat hälsningar till min make. Jag vill också tacka läkarna och all övrig personal på Wellington Hospital för den lyckosamma operationen.

 

Foto: TT

Annons