Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Exkungens racing-tabbe och prinsens poloseger i Abu Dhabi

25 nov, 2014, 07:34 
Annons
Prince Harry visit to Oman and UAE - 20 Nov 2014

Exkung Juan Carlos, prins Harry och prinsessan Beatrice fanns på plats under Grand Prix i Abu Dhabi.

Motorsport är som bekant en kunglig favorit och på hedersläktaren under Abu Dhabis Grand Prix sågs bland annat prins Harry, prins Andrew, prinsessan Beatrice och den tidigare kungen av Spanien, Juan Carlos.

Juan-carlos

Ex-kungen var på mycket gott humör och råkade, enligt spanska medier, till och med avslöja racerföraren Fernando Alonsos hemliga framtidsplaner.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
alfonso

Juan Carlos hade fått en privat inbjudan från Alonso och berättade glatt för pressen att det här skulle bli landsmannens sista race för Ferraro. Alonso ska enligt Hola varit missnöjd med ex-kungens uttalande men han kommenterade sedan:

– Jag kan inte vara oense med kungen. Han har alltid rätt.

bilar-4

Prins Harry höll en låg profil på vip-läktaren. Trots att brittiska och spanska kungafamiljen har goda relationer till varandra privat sågs de inte göra sällskap under tävlingarna.

Annons
Prince Harry visit to Oman and UAE - 20 Nov 2014

Prins Harry gillar snabba bilar och tycker dessutom om att känna på hästkrafterna i sadeln. Harry passade därför på att göra en god gärning för barn i Afrika. Han spelade en välgörenhetsmatch med pololaget i Abu Dhabi. Sentebale Polo Cup samlar medel till sjukvård och utbildning för sårbara barn. Många är föräldralösa barn med aids.

Geri-Halliwell

“Spice Girls”-stjärnan Geri Halliwell “Ginger spice” hejade på prinsen.

Av Liv Sander

Foto: IBL

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=1wmeiCh7UcM

httpv://www.youtube.com/watch?v=ubNdeX3455s

Annons