Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Expertens dom mot Carl Philip och Sofia – bilderna visar

28 jul, 2023, 18:00 
Felicia Plåt
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia Konserten "Jul i Vasastan" i Gustaf Vasa kyrka i Stockholm 20221221Foto: Karin Törnblom / TT / kod 2377
Prinsparet är inte rädda för att visa kärlek till varandra.Under onsdagen var det fullt ös på Solliden Session.
Annons

Artisterna Theoz och Dolly Style var på plats och gjorde så hela publiken dansade. I publiken kunde vi även se några kungligheter. Nämligen Madeleine med barnen, Leonore, Nicolas och Adrianne. Med sig hade de även Carl Philip, Sofia, Alexander och Gabriel.

Kungliga barnens härliga festkväll – Madeleines ögonblick med LeonoreBrand logo
Kungliga barnens härliga festkväll – Madeleines ögonblick med Leonore

Varje sommar brukar kungligheterna njuta av lite musik från deras favoritartister. Solliden Sessions ligger bara ett stenkast från deras boning på Solliden slott på Öland under semestermånaderna.

Carl Philip och Sofias kärlek

Under förra året kunde vi till exempel se prinsessan Sofia och prins Carl Philip i den kungliga logen på Borgholms slott när de lyssnade på Molly Sanden. Under konserten fick deras barn stanna hemma medan de tog med sig sin systerdotter Estelle på den svängiga konserten.

Annons

Prinsparet verkade ha en riktigt fin kväll tillsammans och de fångades på flera bilder. Där kan vi se hur de visade både närhet och kärlek till varandra. De är så fina ihop! Dessa bilder nådde även vårt grannland, Norge, och Se och Hör Norges kungliga expert Caroline Vagle uttalade sig om bilderna.

– Prins Carl Philip och prinsessan Sofia såg nästan mer förälskade ut ön någonting när de var på konsert med Molly Sanden. De två är upptagna småbarnsföräldrar som nog sällan hinner prioritera bara varandra, sa Caroline Vagle då.

Carl Philip och Sofia är verkligen ett team!

Man kunde verkligen se deras kemi på bilderna och experten menar att det ser ut som att paret har lika starka känslor för varandra nu som när de träffades.

– Den här kvällen var deras tre söner tryggt placerade hon barnvakten, och prinsparet verkade njuta av kvalitetstid tillsammans. De verkade helt enkelt bara ha ögon för varandra, sa hon till Se och Hör Norge.

Ingenting har förändrats

Under onsdagens konsert kunde vi se dem ihop igen, men denna gången hade de mes sig sina barn. Men det var ingenting som stoppade dem från att visa kärlek till varandra. Ingenting verkar ha förändrats utan prinsparet är fortfarande mycket förälskade i varandra, och de visade även ömhet till sina söner och syskonbarn. Deras kärlek har bara blivit starkare och starkare med åren. De är en sådan fin familj!

Annons