Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Exprinsessan Alexandra köper hus av fotbollsproffs

04 dec, 2017, 14:05 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Pengar verkar inte vara ett problem för prins Joachims exhustru Alexandra.
Annons

Nu berättar dansk press att den danska grevinnan köpt ett hus av det forne fotbollsproffset Preben Elkjær. Huset som ligger på Vilvordevej i flotta Charlottenlund var till salu för 9,95 miljoner danska kronor, men den exakta köpesumman vet vi dock inte. Det är en enplansvilla med sex rum fördelade på 215 kvm men grunden ska vara på hela 932 kvm enligt Ekstra Bladet. Tidningen har pratat med Alexandra och hon säger att det känns bra att flytta:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Den lägenhet som jag bor i nu var bara en tillfällig lösning, tills jag fann det hus jag ville ha. Jag har hela tiden velat tillbaka till naturen och grönområden.

Villan som byggdes 1963 ska nu husera mest henne själv och yngste sonen prins Felix, 15. För prins Nikolai som är 18 bor på sin skola, Herlufsholm Kostskole seden 2014. Hon ska flytta in den 15 januari.

Annons