Exprinsessan Alexandra köper hus av fotbollsproffs

Pengar verkar inte vara ett problem för prins Joachims exhustru Alexandra.

Nu berättar dansk press att den danska grevinnan köpt ett hus av det forne fotbollsproffset Preben Elkjær. Huset som ligger på Vilvordevej i flotta Charlottenlund var till salu för 9,95 miljoner danska kronor, men den exakta köpesumman vet vi dock inte. Det är en enplansvilla med sex rum fördelade på 215 kvm men grunden ska vara på hela 932 kvm enligt Ekstra Bladet. Tidningen har pratat med Alexandra och hon säger att det känns bra att flytta:

– Den lägenhet som jag bor i nu var bara en tillfällig lösning, tills jag fann det hus jag ville ha. Jag har hela tiden velat tillbaka till naturen och grönområden.

Villan som byggdes 1963 ska nu husera mest henne själv och yngste sonen prins Felix, 15. För prins Nikolai som är 18 bor på sin skola, Herlufsholm Kostskole seden 2014. Hon ska flytta in den 15 januari.

ANNONS

Utvalda favoriter i Svensk Damtidnings shop!

Låga priser – snabba leveranser – fri retur


Guldpläterat armband Bisou, finns i barn- och vuxenstorlek
Nu kan du bära samma armband som Kronprinsessan Victoria har hemma i sitt smyckeskrin!

Detta vackra armband från svenska märket Bisou har tagits fram för att hylla vår Kronprinsessa Victoria på hennes 40-årsdag, och gavs också till henne som gåva på födelsedagen. Armbandet finns i två storlekar och passar perfekt att matcha mor och dotter. Armbandet är guldpläterat och har fem berlocker. Symbolerna som pryder armbandet är; måne, fyrklöver, krona, hjärta och stjärna. Armbandet kommer i en vacker ask i en syrenlila färg med en insida av lyxig sammet.


Gå till shoppen

Kunglig kalender 2018
2018 – ännu ett kungligt år med guldkant!

Svensk Damtidnings kungliga kalender bjuder på härliga bilder från den svenska kungafamiljens vardag och fest. Ge dig själv en gåva – eller köp kalendern till någon du tycker om. Den går inte att köpa i butik!


Gå till shoppen

Ljuslykta i mässing Miccis House
Denna underbart söta krona fungerar lika bra som ljuslykta som kruka och förgyller vilket dukat bord eller fönsterbräde som helst. Perfekt för exempelvis mindre blommor eller blockljus samt värmeljus. Den är gjord helt i solid mässing och kommer från det svenska märket Miccis House.

Gå till shoppen

Undertallrik guldfärgad 2-pack
Är du trött på dina gamla flottiga tabletter och drömmer om något mer flärdfullt till dukningarna i jul och nyår? Då har vi de perfekta undertallrikarna till dig! Och när du inte använder dom som tabletter så fungerar de lika bra som fina uppläggningsfat till frukt eller varför inte som ljusfat?

Dessa vackra guldfärgade undertallrikar är en stilfull prydnad på det dukade bordet och gör middagen till en mycket trevlig tillställning! Duka fint med de festliga kuverttallrikarna under dina vanliga mattallrikar.


Gå till shoppen