Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Exprinsessan Fergie sörjer Lisa Marie Presley – hjärtskärande orden

14 jan, 2023, 09:06 
Fergie, Lisa Marie Presley

Fergies ord i sorgen går rakt in i hjärtat "Älskar dig min syrra..."

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prinsen slängs ut från slottet – efter oacceptabla beteendetBrand logo
Prinsen slängs ut från slottet – efter oacceptabla beteendet

Sarah "Fergie" Ferguson, 63, var en gång en självklar medlem i brittiska kungafamiljen genom sin ex–man prins Andrew. När Fergie var otrogen mot prins Andrew på 1990-talet blev hon bannlyst. Det var först när svärfar prins Philip dog som hon bjöds in till värmen igen.

Fergie är återigen bjuden för att fira högtider med kungafamiljen och hon är också vårdare över framlidne drottning Elizabeths hundar.

Under gårdagen bekräftades dödsfallet – Fergie har förlorat en kär vän...

Lisa Marie Presley, 54, är död

Beskedet om Elvis Presleys dotters död kom 02.30 svensk tid via Presleys mamma, Priscilla Presleys instagram.

”Det är med tungt hjärta jag måste lämna det förkrossande beskedet att min vackra dotter Lisa Marie lämnat oss”, uppger hon.

Annons

Hittades i hemmet av en städare

Sångaren Lisa Marie Presley, 54, intensivvårdades på sjukhus sedan ambulans tillkallats till hennes hem i Kalifornien under torsdagen.

En städare hade hittat Lisa Marie medvetslös i sitt hem, det skriver TMZ under torsdagen.

Presleys ex-make Danny Keough, 58, uppges ha kommit hem med hennes två yngsta barn från skolan i samband med upptäckten. Han utförde då hjärt- och lungräddning i väntan på ambulans, skriver sajten.

Enligt källor ska sångaren ha fått en hjärtinfarkt. Läkarna försatte henne i koma under tiden de försökte rädda hennes liv.

Fergies hjärtskärande meddelande "Älskar dig syrran!"

Fergies hjärtskärande meddelande till Lisa Marie Presley lämnar ingen oberörd. Det är tydligt att hon bär på en tung sorg.

"Jag säger hej till dig varje dag och älskar dig min syrra. Jag kommer fortsätta att säga hej till dig"

Hon fortsätter:

"Du var min syrra, en otrolig mamma till Ben, Riley, Harper och Finley och en underbar dotter till Priscilla. Du har varit min hängivna vän i många år och jag är här för din familj och kommer stötta dem"

Foto: TT/Instagram

Annons