Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Extra! Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström förlovade

10 aug, 2009, 07:48 
Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström har förlovat sig!
Annons

Förlovningen ägde rum i helgen och på söndagskvällen hölls en privat förlovningsmiddag på det kungliga sommarslottet Solliden på Öland, där kungafamiljen och Jonas Bergströms föräldrar och bröder sammanstrålade för att fira den glada tilldragelsen. Kungaparet är mycket glada att inom loppet av ett halvår få ytterligare en blivande svärson.

Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling fanns också på plats för att lyckönska Madeleine och Jonas, liksom prins Carl Philip, kungens syster, prinsessan Christina, och hennes man Tord Magnuson.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Jonas föräldrar Claes och Elisabeth Bergström hälsade glatt på sina nya kungliga släktingar och kom till Solliden tillsammans med Ted och Peder Bergström, Jonas två äldre bröder.

Förlovningen har planerats intensivt

Förlovningen har planerats intensivt under den senaste tiden. I slutet av förra veckan kom drottning Silvia hem från semestern på Franska Rivieran och har sedan dess ägnat sig åt att planera sin dotters förlovning.

Hovet väntas gå ut med förlovningskommunikén under dagen och sedan kommer de nyförlovade att möta pressen.

Vi är först! Idag är Svensk Damtidning först med nyheten – och vi kunde redan i förra veckan avslöja att förlovningen var på gång.

Läs mer i nästa nummer där vi berättar allt om Madeleines kärlekslycka!

 

Foto: TT

Annons