Madeleines son Nicolas firades med picknick

Prins Nicolas fyllde 4 år i lördags och blev härligt firad med en somrig picknick på Gärdet i Stockholm.

De var på prins Nicolas 4-årsdag, den 15 juni i lördags, som vi kunde se prinsessan Madeleine, 37, Chris O´Neill, 44, och barnen ha en liten picknick på Gärdet i Stockholm. Den lilla familjen såg ut som vilka som helst och satt vid FN-monument, vid Djurgårdsbrunnsvikens strand, på Gärdet i Stockholm – bara ett stenkast ifrån deras femrummare på Hovstallet på Östermalm i Stockholm.

Bilträff med lyxbilar

Precis bredvid pågick den världskända bilträffen Cars and Coffee, där 100 sport- och superbilar ställde ut vid Sjöhistoriska museet på Djurgården. Allt från de nyaste vrålåken från Ferrari, Lamborghini och Porsche, till klassiska Alfa Romeo och Rolls-Royce, vilket intresserar såväl Chris som prinsessan Madeleine.

Prinsessan Madeleine har picknick med familjen på Gärdet i Stockholm.

Men det verkade inte barnen bry sig om. Födelsedagsbarnet Nicolas, som säkerligen hade blivit ordentligt firad samma morgon, var stiligt klädd i ljusblå kortärmad skjorta och mörka shorts och han satt djupt koncentrerad och pratade i pappa Chris mobil.

Nicolas fick telefonsamtal

Kanske var det farmor Eva O´Neill som ringde för att gratulera sitt lilla barnbarn! Prinsessan Leonore, 5, satt lugnt och tittade på sin lillebror medan han pratade i telefon. Även hon var gulligt sommarfin i blå skjorta och hårband.

Prinsessan Adrienne, 15 månader, tittade storögt på sin storebror. Barn i hennes ålder förstår redan runt hundra ord, så kanske snappade hon upp något av vad som sades i telefon.

Chris och Madeleine var somrigt klädda och bar liknande vita sneakers. Chris släckte törsten med en Coca-Cola Zero.

Adrienne provade trapporna vid FN-monumentet.

Spring i benen

Prinsessan Adrienne åt ett smörgåsrån, men ville sedan inte sitta still längre. Hon har precis börjat gå och ville såklart bege sig ut på en egen liten upptäcksfärd.

Lillsessan gick upp och ner för trapporna vid FN-monumentet, men traskade sedan nyfiket vidare ner mot det glittrande vattnet.

Prinsessan Madeleine hade fullt sjå att hinna med!

Barn i Adriennes ålder går gärna på egna små upptäcktsfärder och ramlar i snitt 17 gånger i timmen.