Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Familjen samlad! Se bilderna från kungligheternas kortege

06 jun, 2018, 18:55 
Margareta
Hela kungafamiljen var på plats nu på kvällen när det åter var dags att ta sig med kortege till nationaldagsfirandet på Skansen i Stockholm. Vi har samlat de finaste bilderna.
Annons

Estelle och Oscar med spring i benen och en glimt av föräldralediga prinsessan Madeleine!

När det under kvällen var dags för kungafamiljen att ta sig i kortege mot Skansen för dagens sista Sverigefirande var alla på plats. Kungaparet Carl Gustaf och drottning Silvia, kronprinsessparet Daniel och Victoria, prinsparet Carl Philip och Sofia samt prinsessparet Madeleine och Chris O’Neill. Till och med prinsessan Estelle och prins Oscar fanns på plats.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Barnen lekte omkring på logården innan familjen skulle sätta sig i sina vagnar. Precis som tidigare år åkte Estelle sedan med i vagnen, och även prins Oscar för göra premiär i kortegevagnen mot Skansen.

Annons

På Skansen har man firat Sveriges stora dag sedan år 1893. Då kallades dagen dock svenska flaggans dag. Sedan lika många år tillbaka är det tradition att kungafamiljen är på plats under firandet, uppger Skansen själva.

Just denna kväll bjöds kungafamiljen och övriga samlade gäster på underhållning från artister som Darin, Marianne Mörck, David Lindgren, Elin Rombo och John Lundvik.

Se de härligaste bilderna på kungafamiljen från firandet här!

Foto IBL

Annons