Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Familjen Trump på galamiddag hos Elizabeth! Se Melanias och Kates klänningar

04 jun, 2019, 13:00 
Agneta Nisbeth
hertiginnan kate melania trump drottning elizabeth
Vitt var tydligen färgen för dagen när drottning Elizabeth bjöd på galamiddag i Buckingham Palace Ballroom.
Annons

Som vi tidigare berättat stod drottning Elizabeth värd för en galamiddag på Buckingham Palace under familjen Trumps första kväll i London. 170 gäster var inbjudna till middagen och det stod både lamm och en dessert med jordgubbar på menyn.

Elizabeth, Charles, Camilla, Donald Trump Melania
buckingham palace

Det var många som arbetade bakom kulisserna för att middagen skulle avlöpa så bra som möjligt. 19 vinkypare som bjöd gästerna på de finaste av viner, som Chateau Lafite Rothschild 1990 som lär kosta över 14.000 kronor flaskan.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Donald Trump Elizabeth

Med under middagen var förutom drottning Elizabeth, prins Charles med sin Camilla, prins William och Kate samt prins Edward med Sophie – så fanns även en stor del av Donald Trumps familj.

Kate i tiara

Kate strålade i sin vackra Cambridge Lover’s Knot Tiara – som prinsessan Diana älskade – och var klädd i en vit klänning från Alexander McQueen.

Annons
prins William Theresa may

Prins William fick den avgående premiärministern Theresa May till bordet.

Elizabeth Melania Trump
Annons

President Trumps maka Melania bar en vit klänning från Dior Haute Couture och långa vita handskar. Drottning Elizabeth bar också en vit klänning och en tiara med diamanter och rubiner från Burma. Om halsen bar hon drottning Victorias rubinhalsband och matchande örhängen.

kate i tiara

Här en närbild på Kates vackra tiara som hon kombinerade med Drottningmoderns safir och diamantörhängen.

middagsbord buckingham palace

Donald Trump hade tagit med sig i princip alla utom den yngste sonen till middagen. Med på slottet var hustrun Melania, Ivanka med maken Jared Kushner, Donald Jr, Tiffany Trump och Eric Trump med sin maka Lara.

Annons
ivanka trump

Ivanka bar inte vitt denna kväll, hon kom istället i en ljusblå hellång kreationen broderade blommor, av Carolina Herrera.

prins Edward

Det finns inte så många bilder att välja på när det gäller prins Edward och hans maka Sophie från middagen, men vi ser dem i alla fall på väg in till festen här.

Annons
prinsessan Anne

Här en bild på prinsessan Anne som även hon var klädd i vitt – vi kan också berätta att prins Andrew var med under middagen.

Här ovan en bild från Ivanka Trumps eget Instagramkonto, hon ses på bild med sin pappa Donald och  halvsystern Tiffany Trump samt brodern Erics gravida hustru Lara Trump.

Foto: TT och Brittiska hovet

Annons