Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Familjen Westlings glädjebesked! Victoria och Daniel involverade

Familjen Westlings glädjebesked! Victoria och Daniel involverade

Olle och Ewa Westling har all anledning att fira!

Statsbesök, ceremonier, luncher, galamiddagar, Victoriaveckan och Nobelfesten har prytt den kungliga kalendern i år. Kungafamiljen lämnar nu ett intensivt år bakom sig och inleder ett nytt.

Här säger Ewa Westling ifrån – på kungens 70-årsfirande!
0:23

Efter reklamen: Här säger Ewa Westling ifrån – på kungens 70-årsfirande!

(0:23)

Slå på ljud

I år firar dessutom kung Carl Gustaf 50 år på tronen och med det följer stora festligheter. För att stålsätta sig inför det stora jubileumsfirandet har kungafamiljen de senaste veckorna haft lite välbehövlig ledighet.

Kronprinsessan Victoria har sitt första kungliga uppdrag söndagen den 9 januari. Då kommer hon tillsammans kungen och drottningen i tre dagar befinna sig i Sälen för att närvara på Folk och Försvars rikskonferens.

Prins Daniel och kronprinsessan Victoria njuter just nu av lite julledigt

Prins Daniel och kronprinsessan Victoria njuter just nu av lite julledigt.

Jonas Ekströmer/TT

Victorias och Daniels jul i Ockelbo

Men innan det laddar hon batterierna för fullt. När kronprinsessfamiljen är ledig gillar de att tillbringa tid i Ockelbo hemma hos prins Daniels föräldrar, Ewa och Olle Westling.

Det faluröda kedjehuset på Smältvägen har länge varit en fristad som betyder mycket för Victoria och både Estelle och Oscar. I farmor och farfars lugna oas kan de koppla av och bara vara för ett tag.

I år valde även kronprinsessfamiljen bort julen på Drottningholm. I stället blev det ett rofyllt och stillsamt julfirande hemma hos Ewa och Olle i Ockelbo, som garanterat bjöd på både god julmat och kryddig glögg.

Ewa och Olle Westling har fått fira jul med hela kronprinsessfamiljen!

Ewa och Olle Westling har fått fira jul med hela kronprinsessfamiljen!

/ DANA PRESS / TT

Madeleines och Chris familjelycka – nu har de anledning att fira!

Olle Westling fyller 78 år

För Olle och Ewa betyder det så klart extra mycket att få lite kvalitetstid med sina barnbarn. På grund av de senaste årens pandemi har det ju som bekant inte blivit så mycket av den varan.

På lördag nästa vecka, dagen innan Victoria reser till Sälen, fyller dessutom Olle Westling 78 år. Då kan vi räkna med att hela kronprinsessfamiljen är i Ockelbo för det stora firandet.

Ett av Ewas stora intressen är att baka tillsammans med Estelle och Oscar i det hemtrevliga Ockelbo-köket. Kanske slår de sina kloka huvuden ihop och bjuder Olle på en magiska födelsedagstårta!

Prins Oscar och prinsessan Estelle

Prinsessan Estelle och prins Oscar har fått besöka farmor och farfar i Ockelbo under jul!

MEGA

Foto: TT