Familjen Westlings glädjebesked! Victoria och Daniel involverade

02 jan, 2023, 14:01 

Olle och Ewa Westling har all anledning att fira!

Annons

Statsbesök, ceremonier, luncher, galamiddagar, Victoriaveckan och Nobelfesten har prytt den kungliga kalendern i år. Kungafamiljen lämnar nu ett intensivt år bakom sig och inleder ett nytt.

Här säger Ewa Westling ifrån – på kungens 70-årsfirande!
Här säger Ewa Westling ifrån – på kungens 70-årsfirande!

I år firar dessutom kung Carl Gustaf 50 år på tronen och med det följer stora festligheter. För att stålsätta sig inför det stora jubileumsfirandet har kungafamiljen de senaste veckorna haft lite välbehövlig ledighet.

Kronprinsessan Victoria har sitt första kungliga uppdrag söndagen den 9 januari. Då kommer hon tillsammans kungen och drottningen i tre dagar befinna sig i Sälen för att närvara på Folk och Försvars rikskonferens.

Annons
Prins Daniel och kronprinsessan Victoria njuter just nu av lite julledigt
Prins Daniel och kronprinsessan Victoria njuter just nu av lite julledigt.

Victorias och Daniels jul i Ockelbo

Men innan det laddar hon batterierna för fullt. När kronprinsessfamiljen är ledig gillar de att tillbringa tid i Ockelbo hemma hos prins Daniels föräldrar, Ewa och Olle Westling.

Det faluröda kedjehuset på Smältvägen har länge varit en fristad som betyder mycket för Victoria och både Estelle och Oscar. I farmor och farfars lugna oas kan de koppla av och bara vara för ett tag.

I år valde även kronprinsessfamiljen bort julen på Drottningholm. I stället blev det ett rofyllt och stillsamt julfirande hemma hos Ewa och Olle i Ockelbo, som garanterat bjöd på både god julmat och kryddig glögg.

Annons
Ewa och Olle Westling har fått fira jul med hela kronprinsessfamiljen!
Ewa och Olle Westling har fått fira jul med hela kronprinsessfamiljen!

Olle Westling fyller 78 år

För Olle och Ewa betyder det så klart extra mycket att få lite kvalitetstid med sina barnbarn. På grund av de senaste årens pandemi har det ju som bekant inte blivit så mycket av den varan.

På lördag nästa vecka, dagen innan Victoria reser till Sälen, fyller dessutom Olle Westling 78 år. Då kan vi räkna med att hela kronprinsessfamiljen är i Ockelbo för det stora firandet.

Ett av Ewas stora intressen är att baka tillsammans med Estelle och Oscar i det hemtrevliga Ockelbo-köket. Kanske slår de sina kloka huvuden ihop och bjuder Olle på en magiska födelsedagstårta!

Prins Oscar och prinsessan Estelle
Prinsessan Estelle och prins Oscar har fått besöka farmor och farfar i Ockelbo under jul!

Foto: TT

Annons
Annons