Familjens nya elaka hot mot Meghan – drar in Archie

Archies nya liv i Los Angeles – så ser det ut!

Pressen på Meghan blir allt starkare.Nu har en familjemedlem trätt fram i brittisk tv och stått för ett regelrätt hot.

Pappa Thomas Markle kom inte på Meghans bröllop med prins Harry sommaren 2018. Den officiella förklaringen var att hälsan hindrade honom från att dyka upp – och han hade mycket riktigt fått två hjärtattacker inom loppet av ett år.

Men i efterhand har han anklagat Meghan för att ha negligerat sin familj efter att hon träffade Harry.

Familjens hot mot Meghan

Harry och Meghan visar stolta upp Archie.

Thomas har vid flera tillfällen krävt att få träffa sitt barnbarn Archie – ofta med pressen som megafon. Nu kräver han svar från Meghan och Harry, annars har han en hämnd färdig och uttänkt.

Han berättade om sin plan i tv-programmet Good Morning Britain.

– Jag kommer låta mig intervjuas och sedan vänta 30 dagar på ett svar. Om jag inte får ett, då gör jag en ny intervju. Det är den enda chansen jag har. Om inte någon hör av sig på 30 dagar efter den här intervjun, då kommer jag att försöka igen. Jag vill inte sitta tyst i soffan i resten av mitt liv och vänta på att någon ska höra av sig, säger Thomas.

Infekterat bråk

Thomas berättar att han till och med vänt sig till Meghans mamma för att få kontakt.

– Men det har inte fungerat. Så nä, jag får vänta på dem, säger han.

– Jag mår dåligt över att inte få träffa Archie, har Thomas sagt tidigare.

Thomas drog på sig sin dotters vrede när han lät tidningen Mail on Sunday publicera ett brev som Meghan skrivit till honom.

”Om du älskar mig, som du säger i tidningarna att du gör, snälla sluta. Snälla, låt oss leva våra liv i fred. Snälla sluta ljuga, snälla sluta orsakade så mycket smärta, snälla sluta exploatera min relation till min man…”, skrev Meghan i brevet.
Foto: TT