Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Fantastiska bilder på kronprinsfamiljen i Holland

22 jul, 2009, 15:03 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Kronprins Willem Alexander och hans stiliga hustru Máxima har inget emot att vistas vid havet. Som framgår av dessa bilder ser alla ut att trivas med att vara barfota och känna sanden mellan tårna.
Annons

Det var utan tvekan en mycket lycklig familj som kom till stranden denna soliga men ganska blåsiga sommardag.

Den årliga sommarfotograferingen av kronprins Willem Alexander och hans maka Máxima hade detta år tagit dem till havet.

Cyklar ofta till stranden

Kronprinsparet hade, tillsammans med sina tre döttrar, åkt till den långa sandstranden vid Park Meijendal, belägen i deras hemstad Wassenaar.

Willem Alexander och Máxima

Och de söta, blonda barfotaprinsessorna Amalia, Alexia och Ariane ställde glatt upp för fotografering bland sanddynerna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Vi brukar ofta vara här på stranden, men då cyklar vi hit hela familjen. Så när vi tog bilen i morse tyckte flickorna att det var lite konstigt, berättar kronprinsen för holländska tidningar.

De tre prinsessorna hade heller inga problem att börja leka på stranden och när mamma plockade fram en hink och spade började de minsta genast att bygga små sandslott, berättar de holländska tidningarna.

 

Foto: TT

Annons