Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Får Kates favoritdesigner göra brudklänningen?

08 nov, 2010, 16:10 
Agneta Nisbeth
Annons

Blir det kungligt bröllop mellan prins William och Kate Middleton nästa år och vem kommer i så fall att göra brudklänningen? I Storbritannien spekuleras det för fullt just nu…

Tecknen på att det snart blir ett kungligt bröllop i Storbritannien blir allt tydligare. Förra månaden kom bland annat prins Willam och Kate Middleton för första gången tillsammans på vänners bröllop. Annars har de kommit var för sig, men denna gång kom de med glada miner i samma bil. För att Kate inte ska komma i samma klänning som någon annan på bröllopet, det vore ju pinsamt, så fick favoritdesignern Daniella Issa Helaley i uppgift att skräddarsy en klänning just för tillfället.

Annons

– Klänningen hon bar på Harry Meades bröllop är en av hennes favoriter. Den gjordes speciellt för henne och det finns bara en i världen, därför älskar Kate den så mycket, säger en källa till Dailymail.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Populära modedesignern Daniella Issa Helayel med Noomi Campbell till vänster och prinsessan Beatrice till höger.

Madonna och Jennifer Lopez

Kate har vid flera tillfällen burit klänningar från Issa och även prins Williams kusiner Beatrice och Eugenie är ett stort fan av märket – likaså kändisar som Madonna, Jennifer Lopez och Kiera Knightley.

Då ryktena i Storbritannien om ett kungligt bröllop blir allt hetare så tippar många nu på att det blir Daniella Issa Helayel som kommer få göra Kates brudklänning.

Annons

Förbereder sig för bröllop till sommaren

Enligt källor nära till Kates mamma Carole Middleton förbereder sig familjen för ett juni eller juli bröllop nästa år. Men brittiska hovet förnekar att en officiell förlovning är på gång.

Så tiden för utvisa när det blir kunglig förlovning och senare pampigt kungligt bröllop i Storbritannien…

Av Anna Frödell

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons