Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Färgsprakande julkonsert på slottet

18 dec, 2009, 14:48 
Agneta Nisbeth
Annons
queen fabiola, Mathilde, philipe, paola, albert

Drottning Fabiola och kronprinsessan Mathilde i härliga färger.
Drottning Fabiola och kronprinsessan Mathilde i härliga färger.

När kung Albert och drottning Paola bjöd in på julkonsert vid det kungliga slottet i Bryssel riktades uppmärksamheten åt två mycket färgglada damer…

Annons

Jul jul färgglada jul…

Det var inte bara salarna på det kungliga slottet i Bryssel som var pyntade lagom till den årliga julkonserten. Nej, även kronprinsessan Mathilde och drottning Fabiola gnistrade som julgranarna i sina färgglada kläder.

Mathilde och Fabiola lyste upp

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Mathilde i knallcerise från topp till tå, till och med de höga mockastövlarna gick i samma kulör. Drottning Fabiolas färgglada val denna kväll var skarp lilablå. Byxor som matchade både scarf och skor med en mörklila gnistrande paljettjacka.

Även om hon kurerat sig från den lunginflammation med biverkningar som hon dragits med under året fick hon hjälp att ta sig fram i rullstol. Fabiola och Mathilde var kvällens färgklick då resten av kungafamiljen valt svart och andra sobra färger.

De kungligheter som var närvarande var kung Albert med sin drottning Paola, kronprins Philippe, kronprinsessan Mathilde, prinsessan Astrid, prins Lorenz, prins Laurent och prinsessan Claire.

Självklart finns det en julkrubba i verklig storlek på slottet.
Självklart finns det en julkrubba i verklig storlek på slottet.

Av Anna Frödell

Foto: Stella Pictures


Annons