Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Farmor Sofia tog med barnbarnen på museum

08 aug, 2010, 10:32 
Agneta Nisbeth
Annons
AO-Letizia-Sofia
AO-Sofia-Letizia-2

Solen gassade men kronprinsessan Letizia och hennes svärmor, den spanska drottningen Sofia och de bägge småsessorna såg lika svala och stiliga ut som vanligt.

Annons

Drottning Sofia och kronprinsessan Letizia tog med sig de bägge prinsessorna Leonor och Sofia på ett museum medan de väntade på att kronprins Felipe åter skulle komma in till ön efter ytterligare en dag på sjön.

Alla såg de både eleganta och märkligt svala ut i sina sköna sommarkläder denna heta dag, inklusive de bedårande småsessorna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Leka och lära

Museet de besökte var Museo del Vidrio de Algaida som också ska ge barn möjlighet att leka och lära. Efter turen på museet begav familjen sig av till Royal Sailing Club i Palma på för att åter vänta in kronprins Felipe som nu seglat i Copa del Rey ytterligare en dag.

Läs även:

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over

Här nedan kan ni se en video från dagen innan då de också väntade på att kronprins Felipe skulle segla klart för dagen:

httpv://www.youtube.com/watch?v=iT7rcuECakc&feature=player_embedded#!

Annons