Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Fars Dag firas i England! Så ser dagen ut för prins Harry

16 jun, 2019, 10:00 
Agneta Nisbeth
Harry Archie Meghan
I Storbritannien är det Fars Dag i helgen - detta blir prins Harrys första och vi kan gissa på att det kommer uppmärksammas på något sätt.
Annons

Det sägs nu att prins Harry och Meghan skaffat en nanny till sin son Archie Harrison. Så det blir väl hon, eller kanske han, som får ta hand om den lille pojken i veckorna när Meghan kommer återgå till sina kungliga uppdrag lite senare i år.

Fick skriva på ett kontrakt

Den nya nannyn har också fått skriva på ett mycket omfattande kontrakt där hen lovar att aldrig yppa något om vad som händer i huset. Hertigen och hertiginnan av Sussex vill verkligen inte att några foton från hemmet – eller annat skvaller – ska spridas vidare till pressen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Meghan

Men än så länge sägs det att den nyblivna mamman är mycket noga med att själv finnas på plats dygnet runt när Archie är hungrig eller ledsen. Det berättar flera brittiska tidningar, bland annat Daily Mail.

Annons

I tidningen får vi också veta att att Archie är en hungrig liten grabb som behöver matas ganska ofta.

prins Harry och Meghan

Det sägs även att Meghan inte alls lagt någon större vikt vid att komma i form efter babyn. Hon tränar bara yoga, inte någon tuff träning alls. Istället fokuserar hon på att bara vara mamma och njuta av tiden med sin lille pojke.

Prins Harrys första Fars Dag

Nu i helgen är det alltså dags för prins Harrys allra första Fars Dag och detta kommer säkert att firas på alla sätt i deras hem i Frogmore Cottage.

Vi hoppas givetvis på att få en ny bild på den lille pojken, det var ju ett tag sedan sist vi fick en glimt av Archie Harrison.

Annons
archies fötter

På Mors Dag som var den 12 maj så lade paret upp en underbar bild på Instagram, där man såg Archies fötter och då de skrev:

– Idag vill vi hedra alla mödrar, de som inte längre i livet, de sm finns idag och de som ännu inte fått sitt första barn. Idag är det Mors Dag i många länder, som i USA, detta är också hertiginnan av Sussex första.

prins Harry

Dop för Archie

Kanske får vi snart också veta när och var dopet av Archie Harrison blir, det måste väl ske någon gång under sommaren. I Storbritannien brukar kungligheter döpas när de är mellan tre och sex månader gamla.

Foto: TT

Annons