Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Favoritdesignerns stöd till Sofia i viktiga frågan

05 mar, 2017, 11:11 
Ellen Myrgård Lindén
Sofia får stöd efter att ha berättat om näthat.
Annons
sofia bred ste

Designern Ida Sjöstedt, som ofta samarbetar med prinsessan Sofia, gör nu en viktig markering i kampen mot näthat. En fråga som ju Sofia och Carl Philip också är väldigt engagerad i via Prinsparets stiftelse.

Ida Sjöstedts lanserar nu tillsammans med Telia en tech- och modekollektion “Fashion against hate”. Kollektionen består av en mobilskal och en tröja som pryds av ett gyllene fredshjärta och en tröja. Tröjan går endast att beställa på elle.se.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Kärlek, acceptans, gemenskap och inkluderande har alltid varit de viktigaste värdeorden i mitt företagande såväl som skapande. Det kändes därför självklart att jobba med “Fashion against hate” och naturligt att jobba med det gyllene fredshjärtat som även återkommer som symbol i min senaste vårkollektion. En symbol mot hat och för alla fina värden som gör livet värt att leva, IRL såväl som digitalt ute på sociala medier, säger Ida Sjöstedt.

Annons
ida sjostedt ste
Ida Sjöstedt på Ellegalan tidigare i år.

I höstas lanserade Telia även kampanjen #hatahat i samarbeta med anti-mobbing-organisationen Friends. Modeinitiativet med Ida Sjöstedt är det andra samarbetet i den här kategorin och allt överskott går till även denna gång till Friends.

sofia cp ste
Ida Sjöstedt designade bland annat Sofias brudklänning.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: IBL, Stella Pictures

Annons