Fergie är förlåten – se bildbeviset från bröllopet

rinsessan Eugenie och hennes Jack Brooksbank bjöd på ett magnifikt bröllop

I fredags gifte sig den brittiska prinsessan Eugenie med Jack Brooksbank. Den officiella bilden från bröllopet säger mer än tusen ord. Brudens mor, skandalomsusade Sarah Ferguson, är äntligen tillbaka in i värmen.

Prinsessan Eugenie och hennes Jack Brooksbank bjöd på ett magnifikt bröllop. Brudklänningen hyllades till skyarna och även festklänningen, designad av Zac Posen, blev en succé som fick applåder av modeexperter världen över.

Jack Brooksbank och prinsessan Eugenie

Positivt var det också att glädjen för brudparet upplöste allt gammalt groll som länge genomsyrat kungafamiljen. Allt sedan skilsmässan 1996 mellan prins Andrew och hertginnan av York har det varit frostigt mellan drottningen och Fergie.

Läs mer: Prins Philip på Balmoral – vägrade träffa Fergie

Prinsessan Eugenie och Fergie.

Dessutom har prins Philip varit mycket avståndstagande mot prinsessan Eugenies mor, efter de skandaler som hon utsatte kungahuset för. Trots alla ouppklarade tvister har prins Andrew och Fergie haft en kamratlig relation och umgås gärna med varandra som föräldrar och goda vänner. Det har gynnat döttrarna Beatrice och Eugenie, som i egenskap av att vara skilsmässobarn ändå fått en trygg och välfungerande uppväxt.

Läs mer: Sarah och Beatrice fina stöd under Eugenies stora dag

Jack Brooksbanks och prinsessan Eugenies bröllop.

På bilderna, som togs i ”The White Drawing Room” på Windsor Castle, står Fergie nära prins Philip, vilket är en enastående gest. Det visar tydligt att Sarah Ferguson är välkommen tillbaka in i slottsvärmen. På den officiella bilden ser vi det nygifta paret i mitten. Brudgummens familj står till vänster. Ni missar väl inte gulliga prins George och prinsessan Charlotte som sitter tillsammans på en taburett? Prins Williams och Kates barn var brudnäbbar och bedårande söta.

Prinsessan Eugenie och Jack Brooksbank ler in i kameran

Prinsessan Eugenie och Jack Brooksbank träffades i den exklusiva skidorten Verbier i Schweiz för åtta år sedan. Första gången de syntes tillsammans var på de årliga hästtävlingarna i engelska Ascot 2011. Prins Andrew och Fergie tycker så mycket om sin svärson Jack. Nyligen berättade Eugenies mamma hur förälskade de är och hur bra de passar ihop.

Jack Brooksbank och prinsessan Eugenie på bröllopsdagen.

– Jack och Eugenie lyser upp rummet när de kommer in. De bara strålar av lycka!

Sarah Ferguson har rätt. Vid vigseln i Windsor kunda hela världen se ett brudpar som utstrålade genuin glädje och kärlek.

Läs mer: 41 finaste bilderna från Eugenies och Jacks bröllop

Foto: IBL, TT