Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Fergie berättar: Jag kommer alltid att vara beroende av mat

16 dec, 2013, 09:05 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Annons
Fergie-45
Fergie-45

Fergie är känd som en festglad och sprudlande tvåbarnsmamma men för en ständig kamp mot kalorierna.

Hertiginnan av York har visat världen att det går att vara partylejon även över 50. Fergie är väl en av de färgstarkaste prinsessmammorna i världen?

Är förlåten

Fergie var bästis med prinsessan Diana, som presenterade henne för prins Andrew. Trots skilsmässan har Fergie och Andrew en varm vänskap och ägnar mycket tid tillsammans. Fergie har mycket att vara tacksam för. Drottning Elizabeth har till och med förlåtit henne för alla rubriker som Fergie orsakade under och efter giftermålet.

Annons

Viktkampen

Men en sak förföljer Fergie – den ständiga viktkampen.

– Jag kommer alltid att vara besatt av mat!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Harry-23

Nära relation med Harry

Hon är inte bara döttrarnas favorit utan har också en mycket stark och nära relation till prins Harry. Hon har stöttat honom när det blåst som starkas omkring honom. Harry är lika rödhårig som sin ingifta faster och har också gått i hennes fotspår vad gäller skandaler.

– Jag har gjort många misstag offentligt i livet och känner igen mig i honom. Numera har dock Harry lugnat ned sig – det var ett tag sedan vi hörde talas om festprissen “Dirty Harry”.

eugenie-cressida-ibl

Cressida Bonas  – som är Harrys flickvän  – går som dotter i huset hemma hos Fergie. Cressida och Fergies yngsta dotter, prinsessan Eugenie, är “best friends”.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: All over press

httpv://www.youtube.com/watch?v=7t7ERRadzpM

Annons