Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Fergie besöker gärna drottning Elizabeth - men flyr när prins Philip kommer

18 aug, 2014, 09:30 
Agneta Nisbeth
Annons
sarah-ferguson-1-ste

Via brittisk press får vi reda på att prins Andrews exhustru har besökt drottning Elizabeth på Balmoral, men det är inte alla som gillar Fergie i kungafamiljen…

Tidningen Express skriver nu att Fergie, Sarah Ferguson, har besökt drottning Elizabeth hemma på Balmoral, hon anlände tillsammans med exmaken prins Andrew och parets bägge döttrar prinsessan Eugenie och prinsessan Beatrice. Några bilder från mötet har vi tyvärr inte fått.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
philip-elizabeth-ste

Tidningen citerar källor från The Sun som skriver att drottningen inte alls har något emot Sarah, men det har tydligen Elizabeths make prins Philip.

Annons

– Prins Philip vill inte alla ha henne i huset, han kan inte förstå varför prins Andrew och Sarah fortfarande delar bostad och umgås så mycket som de gör.

sarah-ferguson-ste

Sedan 1996 när skilsmässan gick igenom så har tydligen Fergie bara besökt drottningen i Balmoral ett fåtal gånger, första gången ska ha varit förra året då Fergie fick sova över på slottet under några sommardagar. Det är också – i alla fall enligt brittisk press – prins Philip som förbjudit dem att någonsin gifta om sig. Elizabeths make kan inte förlåta Fergie för den skandal hon åsamkade familjen med sin affär med Texas-miljardären Steve Wyatt och en del andra pinsamheter genom åren.

fergie-andrew-ste

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons