Fergie: "Blir nervös av att träffa drottningen"

Fergie: "Blir nervös av att träffa drottningen"

fergie-ste-1

För en tid sedan träffade Svensk Damtidning Sarah “Fergie” Ferguson, hertiginna av York inför en välgörenhetsgala i Göteborg, ni vet den frispråkiga rödhåriga donnan som var gift med prins Andrew i tio år. Då var hon väldigt öppenhjärtig och pratade väldigt väl om sin ex-svärmor, drottning Elizabeth.

– Hon är en fantastisk kvinna.

Men i en ny australiensisk radiointervju erkänner Fergie att hon faktiskt är lite rädd för den 90-åriga drottningen, skriver Hello.

– Jag blir alltid väldigt nervös innan jag chefen, säger Fergie, men tillägger samtidigt att man inte behöver vara det, eftersom drottningen alltid gör så att man känner sig välkommen direkt.

Fergie och Andrew skilde sig 1996, men har fortsatt att stå varandra väldigt nära. Så nära att hon till och med bor med honom på Windsor, i hans hem Park Lodge, när hon är i England. Annars bor hon i Verbier, Schweiz.

– Han är den finaste man jag vet och att jag gifte mig med honom 1986 var helt rätt. Vi älskar fortfarande varandra, fast på ett annat sätt. ”Lyckliga tills döden skiljer oss åt” finns kvar, bara på ett annat sätt. Han kommer alltid vara min vackra prins, sa hon till Svensk Damtidning.

– Vi har egentligen aldrig riktigt lämnat varandra,

Exparet har döttrarna Beatrice, 28, och Eugenie, 26, ihop.

Av Anna von Koch.

Foto: Stella Pictures.