Fergie blir popstjärna – tar hjälp av otippad världsstjärna!

01 apr, 2019, 12:00 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Fergie
Det verkar som alla exprinsessor har en vilja att bli artister! Nu gör Sarah Ferguson som grevinnan Alexandra – satsar på musiken.
Annons

Will.i.am, artisten och programledaren från The Voice UK, tillika bandmedlemmen från gruppen Black Eyed Peas, har inlett ett något oväntat samarbete med prins Andrews exhustru Sarah “Fergie” Ferguson.

Will I am

I en intervju med The Mirror säger den populära musikstjärnan, som egentligen heter William James Adams, till tidningen:

– Det var Fergie som själv kom på idéen. Hon sa “tänk dig min poesi med din musik. Hon är min Home girl och vi dricker te tillsammans. Hon har besökt mig och min gamla skola tillsammans med prins Andrew och prinsessan Beatrice för att vara mentorer till eleverna där. Hon är så cool.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
prinsessan Beatrice och mamma Fergie

Fergie är inte ovan vid att skriva, hon har tidigare gett ut barnböcker och drömmer nu om att skriva ännu fler, när hon väl får sitt första barnbarn.

Annons

– Jag är fortfarande ett barn i hjärtat, har Sarah tidigare sagt.

Tidningen Daily Mail har fått tag på en talesperson för Sarah Ferguson som bekräftar att något är på gång.

– Hon är öppen för ett samarbete med Will.i.am och håller nu på att skriva lyrik för hans låtar.

Även prins Joachims exfru, grevinnan Alexandra, har försökt sig på en musikkarriär. För en tid sedan uppträdde hon på Malmö Arena. Inför en publik på 1 200 personer sa hon lyckligt:

– Det är en stor ära för mig att vara här ikväll. Det är en kväll värd att fira, Percy Nilsson fyller år. Jag träffade honom och hans underbara fru för första gången idag, vilket power couple de är! Tack för att ni bjudit hit mig, sa Alexandra.

grevinnan Alexandra

Singeln “Wash me away” har gjorts i samarbete med svenska välgörenhetsorganisationen Star For Life som hjälper fattiga och utsatta barn i Sydafrika.

Annons

– Jag har aldrig gjort det här förut, men jag hoppas att ni kommer att uppskatta min låt. Och jag hoppas att jag kan sprida lite kärlek här.

Ni kan själva se ett klipp från exprinsessan Alexandras uppträdande här!

Foto: TT

Läs mer

Annons