Fergie har kul med sina döttrar – trots alla skandaler

Fergie har kul med sina döttrar - trots alla skandaler
Annons

Ute med mamma, igen. Under onsdagskvällen såg man åter den skandalomsusade Sarah “Fergie” Ferguson tillsammans med sin döttrar prinsessan Beatrice och prinessan Eguenie – hand i hand.

Visserligen var det dags för den årliga Children in Crisis annual dinner och de bägge prinsessorna skulle väl sprida lite glamour åt galan. Kanske känner prinsessan Beatrice och prinsessan Eugenie att de behöver stötta sin skuldtyngda och skandalomsusade mamma?

Glada och pigga

Det man kan säga om onsdagskvällens gala är väl att de i alla fall såg glada och pigga ut när fotografen fångade dem på väg in till Kensington Roof Gardens i London. Trots att det nu också framkommit än fler detaljer om prins Andrews vänskap med den sexdömde Jeffrey Epstein – det visar sig nämligen att Andrew haft den dåliga smaken att presentera sina unga döttrar för mannen under 1998, det uppger nu tidningen The Mirror.

Annons

Av Agneta Nisbeth
Foto: IBL

Läs även:

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

9 kommentarer till “Fergie har kul med sina döttrar – trots alla skandaler”

 1. rasmus skriver: 10 mars, 2011

  Prins Andrew och vår SKANDALOMSUSADE Carl XVI Gustaf verkar ha mycket gemensamt !


 2. Emma skriver: 10 mars, 2011

  Läcker färgkombination på Fergie. Hon är mycket vacker på denna bild.


 3. Anna skriver: 10 mars, 2011

  Jag är så trött på att Fergie och döttrarna alltid håller varandra i handen på alla bilder! Barnen är båda över 20 och det ser bara löjligt ut att föräldrar och barn håller varandra i handen i den åldern!


 4. Alexandra "Midnattsol" skriver: 10 mars, 2011

  3# Jag håller med dig, Anna! Det är något omoget och barnsligt med detta hålla i handen. De beter sig som fjortisar..
  Fergie är deras mamma, och bör bete sig därefter. Är mäkta trött på detta tjat om att hon är “bästis” med sina döttrar. Hon kommer aldrig att växa upp..


 5. Marie skriver: 11 mars, 2011

  Tänk om fler svenska ungdomar kunde gå ut med sina föräldrar oftare. Man kan verkligen beundra henne för att hon har så fin relation och alltid så kul med sina barn. Borde fler svenska föräldrar ha. Att hålla i sina nära och kära och ta på varandra är ju bara positivt och underbart.


 6. Forestlady skriver: 11 mars, 2011

  #5 Marie:
  Håller med dig totalt och fullständigt. När man känner kärlek är det naturligt att hålla i hand och krama om. Fler borde göra det mer, då skulle samhället se helt annorlunda ut. Jag tycker det är fint att Fergie och döttrarna håller varandra i hand. Dessutom är hon vacker på bilden.


 7. La Principessa skriver: 11 mars, 2011

  Eugenie är helt klart den största skönheten i trion!


 8. Irene Björkeroth skriver: 13 mars, 2011

  livet är här och nu! detta tycks Fergie ha fattat, dessa tre vackar damer är värda all lycka och framgång!


 9. Helena skriver: 14 mars, 2011

  #8 Visst men att Eugine går ut med mammsen när hon ligger efter i plugget? att mamma inte stöttar och hjälper utan skall tramsa runt och parta med döttrar Patetistk.


Annons

Laddar