“Fergie” på romantisk middag med prins Andrew

Annons

Prins Andrew och exhustrun åt en middag tillsammans
Prins Andrew och exhustrun åt en middag tillsammans

Sarah Ferguson och hennes forna make prins Andrew kanske håller på att hitta tillbaka till varandra igen. De åt i alla fall en romantisk middag tillsammans i London förra veckan.

Alla pratar om det nu, att prins Andrew, 49, och hans exhustru Sarah “Fergie” Ferguson, 49, är på väg att försonas på riktigt. De åt i alla fall en middag tillsammans på tu man hand på en restaurang i Mayfair i centrala London förra veckan.

Annons
Sarah Ferguson köper tidning av en hemlös man
Sarah Ferguson köper tidning av en hemlös man

Det forna paret försökte göra allt för att inte pressen skulle få reda på det men givetvis väntade fotograferna utanför krogen.

Först ut var Sarah Ferguson som försökte låtsas som inget hade hänt, sedan kom hennes exmake, prins Andrew med sina livvakter. Hur som helst så de bägge mycket lyckliga ut tillsammans, trots att de nu varit skilda i över 12 år. Tillsammans har de döttrarna, prinsessan Eugenie, 18, och prinsessan Beatrice, 20.

– Han är en fantastisk pappa och vän, sa hon i en intervju för någon månad sedan apropå hennes vänskap med exmaken.

När sedan Fergie stötte på en hemlös man utanför krogen, som försökte sälja en tidning till henne, reagerade hon med ett: Självklart, vad kostar den? Problemet var bara att den forna prinsessan inte hade några kontanta medel på sig och därför tvingades fråga prins Andrew om en slant. Och som man säger, slutet gott – allting gott. Den hemlöse mannen fick en tidning såld och prins Andrew kunde åter åka hem till “slottet”.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

14 kommentarer till ““Fergie” på romantisk middag med prins Andrew”

 1. lena nilsson skriver: 6 juli, 2009

  Saken kanske var så enkel som att de diskuterade sina döttrars leverne och dåliga smak, när det gäller allt……….:D


 2. Helena M skriver: 6 juli, 2009

  Andrew var det länge sedan man såg, vad gammal han har blivit ( har inte sett honom sen bröloppet. (skratt)

  Det vore kul om de har hittat tillbaka. Deras döttrar skulle nog bli överlyckliga det skulle jag iallafall om mina föräldrar hittade tillbaka igen( vilket aldrig kommer ske, när de är omgifta.(skratt)


 3. kickisvenskdamtidning skriver: 6 juli, 2009

  Varför skulle de inte kunna träffas utan att ha en romans de har ju två döttrar gemensamt som de kanske behöver diskutera.


 4. Martin skriver: 6 juli, 2009

  Bara annu en artikel utan substans,,,,sa dom gick ut och at en middag tillsammans, “sedan atervande Prins Andrew till slottet”….:) haha han bor inte pa “slottet”….men har ett hus som ligger granne med gissa vem???
  …eh just det ja “Fergie”…dom bor grannar namligen…detta for att de skall kunna ta hand om sina dottrar som “riktiga foraldrar”….for nat ar sedan hade “Fergie” nat problem med sitt hus (minns inte exakt vad) och bodde da nan vecka eller sa i Andrews hus…och spekulationernas vagor gick hoga i hela England…..nae bara annu en okunnig artikel…!! Dom ar goda vanner men blir nog aldrig mer ett par….”traffade” forresten “Fergie” pa ett sjukvardsmote for omkring ett ar sedan…hon ar valdigt trevlig och naturlig
  i verkligheten…och har ett bra sinne for humor….


 5. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 6 juli, 2009

  Det här med att dom två ska återförenas skriver skvallerblaskorna varje gång dom lyckas få tag på en bild med dom två tillsammans.
  Det är inte konstigt att dessa två ses ibland. Dom har två barn tillsammans. Och då ses man till och från vilket man vill eller inte.


 6. Martin skriver: 7 juli, 2009

  ja nar dom inte skriver om den dar norrmannen som hon dejtade ett tag…


 7. Martin skriver: 7 juli, 2009

  for ovrigt tycker jag ni kan lyssna pa denn laten som kommentar alltsa…:)
  http://www.youtube.com/watch?v=0oCJvfA8iOs


 8. Helena M skriver: 7 juli, 2009

  Är det bara jag som minns när de två skulle gifta sig ( tror det var på nån nyhetskanal) De busade mitt i en park och skojade friskt, jag var liten och tyckte att Sarah var såå söt och avgudade hennes hår.

  Sedan såg jag bröloppet i Kinnevedum med min gammelmoster som var helt frälst på kungligheter.


 9. Martin skriver: 7 juli, 2009

  Sarah var en frisk flakt nar hon forst dok upp, men sen sparade det tyvarr ur och hon blev val mest en besvikelse for kungafamiljen…vilket hon sjalv har erkant och beklagar…..men det verkar som om langsamt hon och familjen reparerar en del sprickor…hon hade val inte det som kravs for att fa ett sa offentligt aktenskap att fungera…Hade hon haft de erfarenheter som hon nu har hade det nog gatt bra…men det ar ju en omojlighet naturligtvis..!!


 10. Helena M skriver: 7 juli, 2009

  Har läst att hon gör barnböcker ? med helikoptrar? kan det stämma???


 11. Martin skriver: 7 juli, 2009

  japp det stammer eh, med barnbocker, minns inte om det ar med helikoptrar fast jag borde veta det for hon talade om detta pa ett mote dar jag “traffade” henne..


 12. Eva skriver: 10 juli, 2009

  Nope, David Frost summerparty !!


 13. Martin skriver: 10 juli, 2009

  Eva Du menar att det inte ens var en middag pa tu man hand??


 14. LizetteFergiepåromantiskmiddagmedprinsAndrew skriver: 10 juli, 2009

  Det forna hertigparet av York träffas naturligtvis för att diskutera de gemensamma döttrarna. Andrew eller Drew och Fergie gör som andra separerade föräldrar och har en vänskapsrelation för att det ska flyta bra när de träffas.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar