Fergie sörjer sprickan mellan henne och prinsessan Diana

Fergie sörjer sprickan mellan henne och prinsessan Diana
Annons
Pippi Långstrump? Nej, Sarah "Fergie" Ferguson.
Diana var min bästa vän.
Diana var min bästa vän, säger Fergie.


Fergie, 50, berättar öppet om den tuffa läxa hon fick sig till livs genom bråket med prinsessan Diana. De två svägerskorna hann  aldrig bli sams igen innan Diana omkom i den tragiska bilolyckan i Paris 1997.

Annons

Viktig vänskap

Sorgen över att de aldrig hann försonas får Fergie leva med. Sprickan mellan henne och prinsessan Diana lärde Fergie den bittra läxan om hur viktigt det är att hålla fast i vänskapen med dem man bryr sig om, skriver Daily Express.
– Året innan hon dog var hon arg på mig för något och hade inte pratat med mig på åratal, säger Fergie. Jag ringde och skrev till henne, försökte i ett år att komma i kontakt med henne. Diana var min bästa vän. Vi var fullkomligt lika i vårt tankesätt. Hon och jag var två fria själar.

Lika men uppfattades olika

Men även fast hon kände att de var besläktade själar var Fergie alltid medveten om hur olika hon och Diana uppfattades av folket.
– Diana sågs alltid som helgonet, den långa vackra varelsen, och jag var alltid syndaren med stor rumpa, säger hon till New York magazine. Jag tror att den mediabilden har bitit sig fast i mig och gjort mig ödmjuk.
Hon säger att hon har “väldigt litet självförtroende”:

– Jag har alltid önskat att jag var en supermodell men med min personlighet. Du önskar dig alltid nåt annat och ändå gav Gud mig ett vackert rött hår och blå ögon och en fantastisk personlighet!

Nja ödmjuk och ödmjuk….

Av Ann-Sofie Lundin
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Fergie sörjer sprickan mellan henne och prinsessan Diana”

 1. Helena ( igen) skriver: 15 december, 2009

  Jag vet inte vad jag skall säga, synd att de var ovänner när olyckan skedde, men Fergie som fotomodell? har jag fattat rätt så är hon ödmjuk, tja är det hennes uppfattning så är det väl så.

  Mvh Helena


 2. Damen skriver: 15 december, 2009

  Skillnaden mellan Diana och Fergie rör sig inte om utseende. Att Fergie tycker sig vara lik Diana är blott och bart “wishful thinking”. Den stil Diana besatt kan man bara delvis ta efter eller lära sig. Det mesta finns från början hos en person. Men Andrew och Fergie verkar passa bra ihop, med sin gemensamma “kiss och bajs humor”, som de enligt närvarande gäster, demonstrerade vid ett middagsbord utomlands för många år sedan. Vulgaritet stod långt från Diana. Frid över hennes minne. Hon var för god åt både Charles och många andra.


 3. Netaadika.bloggspace.se skriver: 15 december, 2009

  #3. Damen, VAR Diana så god alltid? Det råder delade meningar om den saken. Hon var ju manipulativ och nyckfull….. långt ifrån den ängel som många vill minnas henne som.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons