Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Fergie talar ut om alla envisa gravidrykten som förföljer Eugenie

30 jul, 2019, 13:00 
Agneta Nisbeth
sarah fergusin prinsessan eugenie
Det har en längre tid spekulerats i om prinsessan Eugenie väntar sitt första barn med maken Jack Brooksbank. Nu ger mamma Sarah Ferguson svar på tal.
Annons

Under en längre period (ja, egentligen ända sedan bröllopet) har spekulationerna om prinsessan Eugenies och Jack Brooksbanks familjebildande florerat fritt.

Ett tag var bettingfirmorna så säkra på att en bebis var på väg att de stängde möjligheten att satsa pengar på en graviditet. Att Eugenie ofta poserade med sina händer på magen gjorde förstås inte att ryktena svalnade.

Eugenie

Eugenie blev gratulerad av kungligheter

Men den största indikationen på att en bebis var på väg tyckte nog alla sig få under årets Royal Ascot. Då kramade nämligen hertiginnan Kate och Autumn Phillips om Eugenie samtidigt som de blickade ner mot magen. Åtminstone var det så situationen tolkades av det mediauppbåd som stod en bit ifrån.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Autumn Phillips Eugenie

Men nu får vi alltså svar på tal från prinsessan Eugenies mamma Sarah “Fergie” Ferguson. Under en välgörenhetstillställning nyligen så talade Fergie först om sin dotters arbete för skolios-patienter. Ett ämne som ju ligger de båda varmt om hjärtat. För som ni kanske minns bar prinsessan Eugenie en brudklänning som stolt visade upp hennes ärr från sin skoliosoperationen.

Talade om tequila

Sedan började Fergie tala om sin svärson Jack Brooksbanks arbete för Tequila-företaget Casamigos, som startats av bland andra George Clooney.

Annons

– Jack säljer Tequila för Casamigos som vi alla älskar. Och jag njuter av att dricka den. Och vad kan jag mer berätta för er? Jo – hon är inte gravid!, sa Fergie plötsligt.

eugenie jack brooksbank

Sedan fortsatte hon att tala om bebisryktena.

– Jag kan väl bara informera er om detta, nu när ni alla (alltså journalisterna) är här. Så nu vet ni, sa hon till sina åhörare.

Ni kan se en film från kvällen med Fergie här:

Foto: TT

Annons