Fergies avslöjande handbagage

06 apr, 2016, 08:00 
https://image.svenskdam.se/asa_cropped-2-200x200.jpg.jpg?imageId=5471213&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Inte utan mina döttrar! Fergie går inte ett steg utan att Beatrice och Eugenie är med.
Annons
Fergie

Sarah Ferguson anlände till flygplatsen i Sydney för att marknadsföra en ny, uppdaterad version av sig själv. Det var en glad resenär som välkomnades i ankomsthallen och blickarna drogs snart till Fergies mycket personlig väska.

Fergie-bag-ste
Recept.se Nyhetsbrev

 

Nu vet vi att hertiginnan av York inte går ett steg utan sina döttrar. En svartvit bild på prinsessorna Eugenie och Beatrice ser vi här på handbagaget.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Ingen tvekan om att Fergie älskar sina barn. Och hon verkar inte heller vilja resa inkognito. För om någon måhända inte skulle känna igen Sarah Ferguson, vet ju varenda kotte i Australien vilka döttrarna är!

Foto: Stella Pictures

Annons