Fergies dotter Bea upp öronen förälskad i snygge Dave

Fergies dotter Bea upp öronen förälskad i snygge Dave
Annons

Bea-1[1]

Puss, min älskling! Ja visst, spirar känslorna mellan prinsessan Beatrice och pojkvännen Dave Clark och vid ett tillfälle gick det till om med så hett till på stranden i Saint Tropez att vännerna skämtade om att det kanske var dags att skaffa ett rum istället!

Annons

Nåväl, de två turturduvorna Beatrice och Dave hade ju varit ifrån varandra i flera dagar. Mamma Fergie hade nämligen bett om lite ”ensamtid” med sina döttrar på den franska solkusten. Men när ett par stillsamma tjejluncher väl var avklarade var till slut också pojkvännen välkommen.

Medan mamma och lillasyster Eugenie stannade kvar vid hotellets lyxpool drog så klart ”Beas” gäng till stranden och väl bland vågorna var det inte svårt att se vad rödhättan känner för sin stilige käresta. Puss och fnitter följde till och med efter att det unga paret upptäckt fotograferna!

Annons

En svärmorsdröm …

Såväl mamma Fergie som pappa, prins Andrew, sägs vara mer än förtjusta över äldsta dotterns pojkvän. Amerikansk-brittiske Dave Clark seglade in i prinsessans liv på en födelsedagsfest hemma hos Pierce Brosnans son Sean förra sommaren, och även om det tog snyggingen ett tag innan han vågade ringa upp drottningens barnbarn, så har paret varit så gott som oskiljaktiga sedan den trevande första ”daten”.

– Dave är verkligen en superkille – snygg, charmig, väluppfostrad och framgångsrik. Bea är visserligen prinsessa, men hon ska ändå vara glad över att hon har träffat en sådan fantastisk kille, menar en kompis.

Nog ser det ut som prinsessan håller med alltid!

Av Lotta Wretman
FOTO: COLOURPRESS

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar