Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Fergies hyllning till ex-maken Andrew

15 mar, 2016, 17:00 
AvJohanna Lejon
Hon har varit ute i kylan länge, men nu ler livet mot Sarah "Fergie" Ferguson igen.
Annons
Sarah

Häromveckan prisades Sarah “Fergie” Ferguson för sitt filantropiska arbete på en välgörenhetsgala i Mexico City, skriver Hello. Värd för galan var ingen mindre än skådespelerskan Antonio Banderas, en man som Fergie passade på att strö lovord över då de möttes.

– Jag har varit över hela världen, jag har träffat många människor: jag är mycket lycklig. Men jag har aldrig träffat någon som honom – Antonio Banderas, berättade en överlycklig Sarah Ferguson för publiken under galan, enligt Hello.

Sarah Ferguson, som 1993 startade välgörenhetsoorganisationen Children in Crisis, för att ge utbildningsmöjligheter för utsatta barn, talade också om hur gärna hon vill hjälpa människor, speciellt barn, i nöd.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Sarah1

– Jag har själv två vackra flickor Vi tror på familjesammanhållning och att det inte bör finnas någon ras, religion, färg eller något annat som värderar människor. Jag menar det, från hjärtat. Det är mitt jobb är att gå ut och vara en global mor.

Annons

Sarah berömde också sin ex-make prins Andrew och parets två döttrar, prinsessorna Beatrice och Eugenie,

– Mina barn är mycket bra, de arbetar mycket hårt med filantropiska frågor, sa hon och fortsatte:

– Min ex-make prins Andrew gör också han en hel del för välgörenhet.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

Annons