Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Fergies privata möte med Svennis ex

27 sep, 2019, 16:00 
Fergie 6
Minns ni Sven Göran Erikssons eller "Svennis" italienska "exdonna" Nancy Dell"Olio? Häromdagen träffade hon hertiginnan av York och damerna verkade trivas mycket bra tillsammans. Kanske blir Nancy bjuden på prinsessan Beatrice bröllop?
Annons

Nancy Dell’Olio, 58, blev uppmärksammad efter att ha haft en relation med den svenska fotbollstränaren Sven-Göran Eriksson. “Svennis”, som är 72 år  idag, och Nancy Dell’Olio gick skilda vägar 2007. Sven-Göran Eriksson och Dell’Olio träffades när Svennis tränade Lazio i slutet av 90-talet. Paret hade ett förhållande i nästan tio år

Nancy

En bild från förr: Sven-Göran Eriksson mottog H.M. Konungens medalj i 12:e storleken i högblått band på Stockholm Slott. Här poserar han med fru Nancy Dell’Olio.

Talade ut om separationen

Svennis har tidigare berättar om uppbrottet i sin självbiografi. Och Nancy valde att gå ut i media och avslöja varför hon valde att gå vidare.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Yngre män är mer villiga att kompromissa och ifrågasätta sig själva, sade Dell’Olio till Daily Mail.

Därför blev Nancy snart ihop med den 23 år yngre italienaren Flavio Nappi.

Nancy deltog i Big Brother

Den 5 januari 2016 deltog Dell’Olio i Celebrity Big Brother, en kändisversion av dokusåpan Big Brother. Hon blev den andra deltagaren som blev utröstad när hon lämnade huset dag 11.

Fergie

Ja, det var ett tag sedan vi såg Nancy. Därför är det ganska överraskande att se henne igen, speciellt med sin kungliga väninna. Här ser vi rykande färska bilder från ett privat party i London nyligen.

Fergie bar kornblått och en gyllene medaljong runt halsen. Armbandet med döttrarnas namn bar hon också, Eugenie och Beatrice följer ju som bekant med sin mor vart hon än går. Denna gång på armen, andra gånger som bild på handväskan.

Annons
Bea

Det var den 24 september som prins Andrews exhustru Sarah Ferguson gjorde sällskap med den italienska advokaten Dell”Olio till Hay Hill Mayfairs privata middag.

Nancy

Fergie och Nancy har en hel del gemensamt. De har båda haft sina kriser, relationer med kända män och de lever ett internationellt jetset-liv.

Foto TT

Annons