Fergies svar på bröllopsryktena kring dottern Eugenie

31 okt, 2016, 14:30 
AvJohanna Lejon
Mamma Fergie, hertiginnan av York, avfärdar bestämt ryktena att hennes och prins Andrews yngsta dotter, prinsessan Eugenie, 26, går i giftastankar.
Annons
Eugenie-Ste1

Engelska tidningar har spekulerat spaltmeter om ett nära förestående bröllop mellan prinsessan och pojkvännen, Jack Brooksbank, 29, sedan de båda tillbringade en härlig långweekend hos drottning Elizabeths på slottet Balmoral i Skottland.

Recept.se Nyhetsbrev

Det unga paret har varit tillsammans i sex år så inte undra på att ryktet fick vingar. De ser ju dessutom himlastormande kära ut då de fångas på bild, Eugenie brukar luta sig kärleksfullt mot pojkvännen, som för övrigt är chef en exklusiv nattklubb.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Fergie-Ibl1

Men härom dagen fick Fergie nog och dementerade genom sin talesman i engelsk media att det inte är aktuellt med bröllop. Både hon och exmaken trivs visserligen fantastiskt bra tillsammans med Jack, Fergie har till och med tidigare sagt att han är underbar pojke, men därifrån är steget till vigsel långt. Att gossen charmade drottningen de där höstdagarna på Balmoral är kanske ändå en liten början på vägen längs altargången.

Annons

Av: Kristina Svedell.

Foto: Stella Pictures, Ibl.

Annons