Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Svensk Damtidning avslöjar: Madeleines tal till Lussan på bröllopet

02 jun, 2018, 22:43 
Prinsessan Madeleine hade förberett ett tal till Lussan på bröllopet
Efter vigseln i Hölö kyrka tog gästerna båten till Louise Gottliebs föräldrars sommargods. Där hade prinsessan Madeleine förberett en överraskning till nyblivna fru Thott!
Annons

Nu har bröllopsfesten börjat. Kungaparet är hedersgäster, tillsammans med kronprinsessparet och prinsparet, och de hälsades välkomna till middagen av Lussans föräldrar Carola och Fredrik Gottlieb.

Kungaparet är hedersgäster
Prins Carl Philip, prinsessan Sofia, prins Daniel och kronprinsessan Victoria.

Festen äger rum precis vid vattnet, alldeles intill familjens lantställe i Trosa skärgård, och det var 250 glada bröllopsgäster som steg av båten. Skålar, tal och en härlig bröllopsmeny såg gästerna såg de alla fram emot!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Efter vigseln i Hölö kyrka tog gästerna båten till Louise Gottliebs föräldrars sommargods

Men vad nyblivna fru Thott inte visste var att en överraskning väntade henne! Svensk Damtidning kan nu avslöja att prinsessan Madeleine höll ett helt fantastiskt tal till sin bästa vän under bröllopsmiddagen. I talet citerade hon en bit av den berömda låttexten “Sarah” skriven av Mauro Scocco. Vilken fin gest av henne!

Foto: Patrik C Österberg

Annons