Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Festligheter för den belgiska kungafamiljen

21 jul, 2014, 12:33 
Agneta Nisbeth
Annons
laurent-claire-ste

Prins Laurent och prinsessan Claire var också med när den belgiska kungafamiljen samlades vid National Ball i Marollen i Bryssel.

Innan det var dags att fira landets nationaldag – som är idag den 21 juli – kom stora delar av den belgiska kungafamiljen till Marollen i Bryssel för “National Ball”. Här hittade vi bland annat prins Laurent som nu verkar återställd efter sin sjukdom tidigare i år. Prinsen kom som han brukar med makan prinsessan Claire.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
mathilde-philippe-ste

Kung Philippe och drottning Mathilde fanns givetvis också på plats.

Annons
astrid-lorenz-ste

Så även prinsessan Astrid och prins Lorenz.

claire-ste

Prinsessan Claire bar rött.

mathilde-philippe-ste

Drottning Mathilde och kung Philippe har blivit ett populärt kungapar. Denna dag bar drottningen en svart spetsklänning. Vi återkommer givetevis med bilder från nationaldagsfirandet vid ett senare tillfälle.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons