Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Fina gesten - grevinnan Alexandra på premiär med prinsessan Maries son

02 dec, 2016, 10:52 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Grevinnan Alexandra, prins Felix, prins Henrik
Här visar grevinnan Alexandra vad som betyder allra mest. Till drottning Margrethes premiär av "Nötknäpparen" kom hon med sonen Felix och hans lillebror Henrik.
Annons
Grevinnan Alexandra, prins Felix, prins Henrik
Grevinnan Alexandra med sonen Felix och hans lillebror Henrik.

Grevinnan Alexandra har ett innehållsrikt år bakom sig. Förra hösten skilde hon sig från Martin Jörgensen och i våras lyckades hon äntligen sälja den stora lyxvillan i Hellerup. Nu har hon flyttat till våning i centrala Köpenhamn där hon skapat sig en stabil och lugn tillvaro tillsammans med barnen.

Under torsdagskvällen hade “Nötknäpparen” premiär på Tivoli och eftersom drottning Margrethe gjort kostym och scenografi var hela stora kungafamiljen inbjuden att inta hedersplatserna, även Alexandra.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prins Joachim och prinsessan Marie hade inte möjlighet att vara med, men för Alexandra var det självklart att ta med lille prins Henrik som inte ville missa den färgsprakande julbaletten på Tivoli. Henrik gick hand i hand med sin storebror Felix, som alltså är Alexandra och Joachims yngste son, och tätt intill gick Alexandra med ett stolt leende. En fin påminnelse om vad julen verkligen handlar om, samhörighet och gemenskap.

Annons
Grevinnan Alexandra, prins Felix, prins Henrik
Henrik och Felix farmor drottningen har gjort kostym och scenografi till “Nötknäpparen” som hade premiär under torsdagen.
Grevinnan Alexandra
Grevinnan Alexandra har äntligen börjat få bitarna på plats efter det omskakande uppbrottet från Martin Jörgensen.

Av: Liv Sander.

Foto: Stella Pictures.

Annons