Fina gesten - grevinnan Alexandra på premiär med prinsessan Maries son

Grevinnan Alexandra, prins Felix, prins Henrik

Här visar grevinnan Alexandra vad som betyder allra mest. Till drottning Margrethes premiär av "Nötknäpparen" kom hon med sonen Felix och hans lillebror Henrik.
Grevinnan Alexandra, prins Felix, prins Henrik

Grevinnan Alexandra med sonen Felix och hans lillebror Henrik.

Grevinnan Alexandra har ett innehållsrikt år bakom sig. Förra hösten skilde hon sig från Martin Jörgensen och i våras lyckades hon äntligen sälja den stora lyxvillan i Hellerup. Nu har hon flyttat till våning i centrala Köpenhamn där hon skapat sig en stabil och lugn tillvaro tillsammans med barnen.

Under torsdagskvällen hade “Nötknäpparen” premiär på Tivoli och eftersom drottning Margrethe gjort kostym och scenografi var hela stora kungafamiljen inbjuden att inta hedersplatserna, även Alexandra.

Prins Joachim och prinsessan Marie hade inte möjlighet att vara med, men för Alexandra var det självklart att ta med lille prins Henrik som inte ville missa den färgsprakande julbaletten på Tivoli. Henrik gick hand i hand med sin storebror Felix, som alltså är Alexandra och Joachims yngste son, och tätt intill gick Alexandra med ett stolt leende. En fin påminnelse om vad julen verkligen handlar om, samhörighet och gemenskap.

Grevinnan Alexandra, prins Felix, prins Henrik

Henrik och Felix farmor drottningen har gjort kostym och scenografi till “Nötknäpparen” som hade premiär under torsdagen.

Grevinnan Alexandra

Grevinnan Alexandra har äntligen börjat få bitarna på plats efter det omskakande uppbrottet från Martin Jörgensen.

Av: Liv Sander.

Foto: Stella Pictures.