Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Firandet fortsatte i Belgien

23 jul, 2012, 13:16 
Agneta Nisbeth
Annons
Belgiska kungafamiljen tittade också på militärparader i Bryssel

Vi har fått in fler bilder från nationaldagsfirandet i Belgien – kungafamiljen tittade också på militärparader i Bryssel.

Annons

Under lördagen var det som vi tidigare berättat nationaldag i Belgien – detta firades bland annat med Te Deum mässa som ägde rum på flera olika platser i landet, men också med pampiga militärparader i Bryssel.

Solig dag

Här följer några bilder på kungafamiljen under denna soliga dag i den belgiska huvudstaden. På bilden ovan ser ni kronprinsessan Mathilde och kronprins Philippe, ex-drottning Fabiola, drottning Paola, kung Albert tillsammans med ministrarna Joelle Milquet och Pieter De Crem.

Med tvillingarna

Den skandalomsusade prins Laurent och prinsessan Claire tog med sig sina söta tvillingar, prins Nicolas och prins Aymeric.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

På väg till paraden.

På plats fanns också fler barn, prins Lorenz tog upp sin dotter prinsessan Laetitia Maria i knät.

Annons

Prinsessan Laetitia Maria i knäet på pappa, prins Lorenz med makan prinsessan Astrid, prinsessan Claire, prins Laurent och deras tvillingar prins Nicolas och prins Aymeric.

Kronprinsessan Mathilde på väg till konsert.

Annons

Under kvällen var det dags för ytterligare ett evenemang, konserten “Prelude to the National Day”, som framfördes av National Orchestra of Belgium på Palais des Beaux Arts in Brussels.

Silvrig outfit

På bilden här till höger ser vi prins Lorenz och prinsessan Astrid på väg till konsert. Men vad var det för silvrig outfit hon hade på sig?

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL Bildbyrå och All Over Press

Läs även:

 

Annons