Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Fler kungliga gäster på väg till Stockholm den 13 juni

02 jun, 2015, 10:02 
Agneta Nisbeth
Annons
edward-sophie-ste

Vi har redan berättat att Frederik och Mary kommer till prins Carl Philips och Sofias bröllop den 13 juni. Så även prins Edward och Sophie, Ari Behn och Märtha Louise samt några till…

Det blir inte Kate och prins William som representerar Storbritannien under prins Carl Philips och Sofia Hellqvists bröllop i Stockholm, om nu någon trott det. Det blir istället prins Edward och hans maka Sophie som gästar vigseln, skriver tidningen Hello som säger det brittiska hovet också bekräftat uppgifterna. Edward och Sophie kom ju till Sverige även under kronprinsessan Victorias och prinsessan Madeleines bröllop.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
mary-frederik-ste

Som vi berättade förut kommer ju även det danska kronprinsparet och drottning Margrethe till ceremonien. Tidningen People menar att även kung Felipe och drottning Letizia kommer att delta, de har bara inte valt att bekräfta detta på sin kungliga kalender ännu.

maxima-ste

Får vi se även drottning Máxima?

haakon-mette-marit-ste

Kungliga gäster från Norge, blir drottning Sonja, kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit men också prinsessan Märtha Louise och Ari Behn, uppger nu norska hovet.

Annons
martha-louise-ari-behn-ste

Från Nederländerna hoppas vi få se kungaparet: Willem-Alexander och Máxima men vi vet att hon ska på ett uppdrag just den 13 juni, enligt hovets egen kalender.

Mathilde

Från Belgien kommer drottning Mathilde, allt enligt deras egen kalender. Representanter från Greklands exkungahus och från Luxemburg kan vi nog också räkna med.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons