Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Fler kungliga gäster till 70-årspartyt

28 apr, 2016, 15:21 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Vilket party! Här är den senaste kungligheten att tacka ja till kungens stora fest.
Annons
Beatrix-Ibl1

Kungens stora 70-årsfest blir verkligen en glittrande tillställning med kungligheter från hela Europa närvarande. Nu är det klart vem som representerar Nederländerna! Enligt nederländska hovet är det prinsessan Beatrix som kommer till Stockholm under Valborgsmässoafton och hon stannar till den 1:a maj. Kungen och Beatrix, som var drottning i 33 år innan hon lämnade över till sin son, är ju inte bara vänner och kollegor utan även bryllingar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Beatrix-Ibl2

Relationen mellan den nederländska och svenska kungafamiljen är mycket god och har varit det i generationer. Beatrix mamma drottning Juliana var kungens gudmor och Beatrix är i sin tur gudmor till kronprinsessan Victoria. När prinsessan Estelle döptes 2012 blev Beatrix son kung Willem-Alexander en av faddrarna. Det blir med andra ord ett kärt återseende när Beatrix anländer till Stockholm.

Av: Liv Sander.

Bilder: IBL.

 

Annons