Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Fler kungliga namn klara för bröllopet i l Luxemburg

04 okt, 2012, 08:07 
Agneta Nisbeth
Annons

Det ser ut som det blir riktigt många som kommer till bröllopet i Luxemburg mellan arvstorhertig Guillaume och hans fästmö Stéphanie.

Nya namn har nu kommit till på inbjudningslistan till det stora bröllopet i Luxemburg den 19 och den 20 oktober då dt stora bröllopet äger rum. Vi vet ju redan att hela den norska kungafamiljen kommer och att kronprinsessan Victoria och prins Daniel har tackat ja, så även drottning Silvia – står det nu på hovets hemsida.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Så även drottning Margrethe och prins Henrik tillsammans med kronprinsessan Mary och kronprins Frederik, det står att läsa på det danska hovets hemsida. Och fler kungliga gäster kommer säkert, kanske till och med fler från den svenska kungafamiljen?

Drottning Beatrix och det holländska kronprinsparet, Willem-Alexander och Máxima kommer, precis som Japans kronprins Naruhito. Tidningen Hello beskriver bröllopet som – den största kungliga händelsen sedan prinsessan Estelles dop.

Svensk Damtidning kommer givetvis att finnas på plats under bröllopet i Luxemburg.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press, Charles Hammarsten, Stella Pictures

Läs även:

Annons