Flickvännen får chans till hämnd: "Kommer berätta allt"

Det är 26 års ålderskillnad mellan Paolo Roberto och hans flickvän Elin Härkönen.

Elin Härkönen har levt ett tufft liv – och partnern Paolo Roberto har precis gjort det ännu tuffare.Nu ska hon berätta sin egen historia.

Elin Härkönen fick plötsligt se sin tillvaro vänd upp och ned. Hennes partner Paolo Roberto greps i samband med att han besökte en bordell i Stockholm – och dagen därpå satt han i TV4 och erkände att han köpt sex.

Elin är inte obekant med motgångar. 2013, när hon var en lovande ridsportstalang, bröt hon nacken när hon föll av en häst. Faktum är att hon nu hittar styrka i vetskapen att hon lyckades ta sig tillbaka från ett trauma av den skalan.

“Jag har varit på botten förr, jag vet hur man kämpar sig upp”, har Elin skrivit på Instagram.

Elin Härkönen skriver bok

Det är 26 års ålderskillnad mellan Paolo Roberto och hans flickvän Elin Härkönen.

Det är 26 års ålderskillnad mellan Paolo Roberto och hans flickvän Elin Härkönen.

Paolo Robertos flickvän har både på Instagram och i sin blogg berättat att hon skriver på en bok om sitt liv. Boken kommer huvudsakligen att handla om hur hon kämpade sig tillbaka från olyckan; huruvida Paolo är omnämnd i boken har Elin inte skrivit.

Klart är att det lär bli riktigt omskakande läsning.

“När jag efter ett par år funnit ljuset i tunneln (kommer berätta allt i min bok) så lovade jag mig själv att aldrig någonsin vara beroende av någon eller något annat. Jag behövde bli stark i mig själv…inifrån och ut”, har Elin berättat på sin blogg. 

“När jag gick igenom min livskris 2013 så trodde jag att mitt liv var över. Jag har aldrig mått så dåligt som då.”

Flickvän till Paolo Roberto

Elin har berättat för Expressen om hur den första tiden i sjuksängen kändes. Hon fick ett negativt besked från sin läkare – men vägrade låta sig knäckas.

– När jag låg där så såg jag mig själv gå igen. Så från första stund började jag tänka hjärna till muskel. Jag började föröka vicka på tårna och till slut kunde jag det, en gång kunde jag vicka foten och en dag böja benet. Jag tjatade på läkaren att få prova att ställa mig upp. ”Nej, nej Elin det går inte”. Säg inte att det inte går, låt mig prova, sa Elin Härkönen till Expressen.