Följ med Svensk Damtidning på vår kungliga resa till Köpenhamn!

Under fyra dagar får du besöka slott, gå på julmarknad, äta traditionell dansk mat och höra historier om kungligheterna i världens lyckligaste land, Danmark!

Kungliga huvudstaden Köpenhamn är en vacker stad med stora vackra byggnader från en annan tidsepok. Staden är livfull och det massor att utforska och uppleva. Du har ett par lediga eftermiddagar utöver de utflykter vi har tillsammans, så du har möjlighet att också utforska staden på egen hand.

Vad sägs till exempel om en spatsertur längs med den pittoreska hamnen Nyhavn? Vid hamnområdet i Köpenhamn kan du njuta av fantastisk dansk mat på någon av de många restaurangerna. Om du är intresserad av att handla julklappar så är den kända gågatan Ströget att rekommendera. Här promenerar du längs en lång gågata fylld med massor av butiker, restauranger, bokhandlar och mycket mer.

Under helgen vi besöker Köpenhamn öppnar flera olika julmarknader som definitivt är värda att besöka. En av de mest kända finns på Tivoli, och det är samma julmarknad som kronprinsessan Mary besöker tillsammans med sina barn varje år! Här är det julstämning i alla hörn, med massor av julljus, julgranar, karuseller och inte minst fantastiska julbodar!

Detta är den perfekta resan för dig som vill uppleva den kungliga delen av Köpenhamn, dansk mat, julmarknader och shopping!

Upptäck Köpenhamn på kungligt vis!

Där här får du!

  • Flyg tur och retur från Stockholm till Köpenhamn.
  • Busstransfer till hotellet.
  • Traditionell dansk lunch och dansk julmat.
  • 3 timmar guidad tur med buss.
  • 3 nätter med frukost på Scandic Hotel Copenhagen.
  • Entré på Christiansborg slott med rundtur.

Här kommer vi att bo!

Scandic Hotel Copenhagen är ett modern, centralt beläget hotell med utsikt över Köpenhamn.

Program:

  • 16/11 – Avresa från Stockholm till Köpenhamn. Skandinavisktalande guide möter oss på flygplatsen och tillsammans åker vi buss till hotellet. Efter incheckningen går vi till en lokal dansk restaurang där vi avnjuter en typsik dansk lunch. Eftermiddagen och kvällen är fri till eget förfogande.
  • 17/11 – Tre timmar guidad busstur i Köpenhamn. Vi får se olika sevärdheter – så som Lilla sjöjungfrun, Rådhusplatsen, Amalienborg och Börsen. Eftermiddagen och kvällen är fri till eget förfogande.
  • 18/11 – Liten stadstur till fots på ungefär 30 min till Christiansborgs slott och drottningens representationslokaler. Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall följer med till slottet! Vi beskådar de fantastiska målningarna och de vackert smyckade salarna. Eftermiddagen är fri till eget förfogande. På kvällen samlas vi och går tillsammans till en restaurang cirka 15 min bort, där vi avnjuter en traditionell julmiddag. Maten ingår i priset, men drycken står man för själv.
  • 19/11 – Efter frukost på hotellet tar vi bussen till flygplatsen, checkar in på egen hand och reser hem.

Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall följer med!

Pris från 7 700 :-

Kontakta oss på www.allertravel.se eller ring oss på 08-25 84 76 för beställning och mer information.